Mona Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Belváros közeli új apartman mely 2019 áprilisa óta fogad vendégeket. A Mona Apartman közel a belvároshoz helyezkedik el ezért pár perces sétával elérhető a Festetics kastély, Fő tér, Sétáló utca, Múzeumok, Piac... Közvetlen közelben 50-100 m Pékség, Élelmiszer bolt, Kávézó, Étterem, Posta, Gyógyszertár.

A Balaton part, Városi strand 15 perc gyalogosan. Az apartman egy szolgáltató sor felett került kialakításra az első emeleten külön bejárattal (az üzletek 17 órakor zárnak). Két fős Stúdió apartmanban a felszerelt konyha egy légtérben van a hálótérrel, a fürdő-wc külön helységben az apartmanon belül.

A közelben van buszmegálló így az autó nélkül ideutazóknak sem jelent gondot a szállás megközelítése. Elektromos töltőállomás az apartman mellett. Ingyenes parkolás az utcán, illetve fizetős parkoló garázs 100 méterre. Kerékpár tárolását a helyszínen nem tudjuk biztosítani, az apartmantól 400 méterre van rá lehetőség.

Az ár tartalmazza a végtakarítást, és a rezsiköltségeket valamint az ágyneműt és a törölközőt. Klíma felár ellenében. Az idegenforgalmi adó melynek mértéke 18 éves kor felett 650 Ft/ éjszaka a helyszínen fizetendő. Szeretettel várjuk apartmanunkban.

Ingyenes WIFI
Légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA19002819


előzőkövetkező