City Lights Apartman, 2 apartman 6 férőhely

Apartmanunkat ajánljuk mindenkinek, aki Keszthely belvárosában szeretne megszállni. A szálláshely egy társasházban található, ezért HANGOS HÁZIBULIK, PARTIK RENDEZÉSÉRE NEM ALKALMAS. Kérem a szállás foglalásakor ezt vegyék figyelembe. LAST MINUTE, tehát a foglalás napján történő érkezés esetén kérem hívjanak a foglalás véglegesítéséhez.

Előre is köszönöm megértésüket. PARKOLÁS: A legközelebbi INGYENES, utcai parkolási lehetőség a Rákóczi úton található, a Malom utcától végig a Kazinczy Ferenc utca találkozásáig. Ez 700 méterre van a vendégháztól. Az apartman a Bem József utca 24 parkolóudvar mellett található közvetlenül.

A parkolási díj 320 Ft/ óra (május 1 - szeptember 30), 240 Ft/óra (október 1 - április 30-ig). Vasárnap és H - SZ - ig 16 órától reggel 8 óráig INGYENES. Fórum Parkolóház, mely 350 méterre van az apartmantól szezonban (május 1 – szeptember 30): 320 Ft/óra szezonon kívül (október 1 – április 30) : 240 Ft/óra költségen vehető igénybe.

Ez egy biztonságos, fedett parkoló. Elektromos autó töltőállomással is rendelkezik. A teljesen felújított összenyitható apartmanunk az egy hálószobás és a stúdió apartmant foglalja magába. Maximum 6 fő befogadására alkalmas 45 m2- en. Mindkét apartman split klímával van felszerelve, mely hűtésre és fűtésre szolgál.

Az utca felőli 25 m2-es apartman egy hálószobából, étkezőből, teljesen felszerelt konyhasarokból és különálló zuhanyzós fürdőszobából áll. Egy franciaágy és egy emeleti galériaágy biztosít kényelmes elhelyezést. Az udvar felőli 15 m2-es stúdió apartmanban 2 fő szállásolható el.

A franciaágy szeparálható igény szerint. A konyhasarok szintén teljesen felszerelt. Ez a szoba egy különálló nagy méretű zuhanyzóval is rendelkezik. A bejárat a hátsó kerthelyiség felől közelíthető meg és a teraszon kerti ülőgarnitúra szolgálja a kényelmet. A City Light Apartmantól karnyújtásnyira van a sétálóutca, ahol boltok, éttermek sorakoznak.

Ez vezet Keszthely Fő terére, ami a város egyik legfőbb fesztivál, rendezvény központja. Az itt lévő Balaton színház is egész évben kínál programot minden korosztály számára. Városunk büszkesége a Festetics Kastély, ahol számos kulturális rendezvény nyújt minőségi kikapcsolódást 7 percnyi sétával közelíthető meg.

A Balaton szerelmesei egy könnyed negyed órás sétával juthatnak el a városi strandhoz és az itt lévő mólóhoz, pavilonsorokhoz. A vasútállomás és a buszpályaudvar innen már csak 5 perc. Aki biciklivel szeretné bejárni a környéket a 2 percre lévő Tourinform irodában bérelhet kerékpárt. 3 órára 2000 Ft, egész napra 3000 Ft.

Ha túl korainak találja a kijelentkezési időpontot itt 300 Ft/napi áron megőrzik csomagját. Bármely további információért kérem forduljon hozzám bizalommal. Kellemes időtöltést.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
2 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: KO19018960


előzőkövetkező