Maradj Még Vendégház, 2 szoba 6 férőhely

Szeretnél kicsit kimozdulni, relaxálni, tücsök szóra elaludni, a tető teraszról csillagokat vizsgálni, vagy egy jó könyv társaságában pihennél a diófa alatt a függőágyban?Felfedeznéd a Balatont, ami ősszel és télen is rengeteg csodát rejteget? Nálunk jó helyen jársz…hát MARADJ MÉG.



Kiknek ajánljuk a Maradj Még Vendégházat? : -Családoknak ‍️(2 felnőtt és maximum 4 gyerek, vagy 4 felnőtt és maximum 2 gyerek) -Kicsit kettesben elszökni vágyó Anyukáknak és Apukáknak ‍️️‍️ -Fiatal Pároknak ‍️‍ -4 vagy maximum 5 fős baráti társaságoknak ‍️‍️‍️ -Egyedül kikapcsolódni vágyóknak ‍️/‍️ Vendégházunk 2 hálószobával (-egyik francia ágyas, másik 4 fő számára pihést nyújtó emeletes ágyas), 1 tágas nappalival, felszerelt konyhával, 1 fürdőszobával, panorámás tetőterasszal valamint rendezett udvarral várjuk a hozzánk érkezőket sok-sok szeretettel.

A Maradj Még Vendégház Balatonakarattyán található. A vendégháztól pár perc autóútra, kicsit kiadósabb séta távolságra található Balatonakarattya két nevezetessége is. 1. Az akarattyai Rákóczi park, valamint a Kisfaludy kilátó Az Akarattyai Magasparton, hatalmas fák tövében épült egy csodálatos kilátó.

Aki idejön, mintegy húsz emelet magasból tud körbetekinteni a fenséges tájon. Az északi és déli Balaton-part hatalmas szeletén kalandozhat a szem és a fényképezőgép optikája, a látóhatárt a tavat kettészelő Tihanyi-félsziget zárja, rajta jól kivehetően az apátság sziluettjével, de tiszta időben Badacsony és Fonyód hegyei is idelátszanak.

Különleges élmény itt nyári estéken, fáklyák fényénél kórusmuzsikát, kamarazenekari produkciót hallgatni. A romantikus falépcsőkön lejuthatunk a Balaton-partra. Ha pedig már ott időzik az ember és a sétától megéhezik, helyben találja az Il Mercato éttermet -kihagyhatatlan :) Itt található a Csücsök -Nóri és Pali bisztrója ahol ehetsz egy jót, fagyizhatsz, nyár estéken pedig Koncertekkel színesítik a napodat.

Mindössze 15 perc autóútra található Balatonfűzfő, ahol a Bobpályán és kalandparkban mókázhattok. Ha pedig meglepnél valakit vitorlázással, vagy akár egyedül lennél részese az élménynek, akkor azt előre egyeztetett időpontban megteheted. :) Erről részleteket külön küldünk neked, ha érdekel.

Remélem hamarosan találkozunk. Várunk: Ramóna és Tamás

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
2 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA22046091


előzőkövetkező