Füge Apartman, 1 apartman 8 férőhely

Nyaralj mindenhez közel, ami fontos, és mindentől távol, ami nem. A Balaton Budapesthez legközelebb eső, autóval és vonattal is könnyen, gyorsan megközelíthető csücskében vár egy extrán felszerelt, 100 nm-es, egész évben lakható, komfortos, önálló, kertes házikó, csendes, átmenőforgalom-mentes utcában.

A közelben megbújó, családias hangulatú strand (tömeg- és iszapmentes) gyalogszerrel is megközelíthető. A ház remek kiindulópont a környék felfedezéséhez, akár autóval, akár vonattal (Csittényhegyi vasútállomás 7 perc séta), vagy kerékpárral indulsz útnak. (Pl.

Budapest autóval 1 óra, vonattal 1, 5 óra, Füred vonattal 40 perc, Veszprém, Siófok autóval 25 perc.) A közelben több kilátópont vár arra, hogy felfedezd (akarattyai magaspart, kenesei kilátó), távolabbi úti célnak pedig a kalandparkokat, a veszprémi állatkertet, játszótereket és régiségpiacot, a siófoki élményfürdőt, a füredi kis erdő környékét, a Tagore-sétányt és a híres Bergmann cukrászdát, a Cuha-völgyét, a Cseszneki várat, a Káli-medencét, az ingóköveket, a Liliomkert piacot, a bazaltorgonákat ajánlom. És a főváros sincs messze...

A közelben strand, bolt, pékség, éttermek, kávézó, vitorláskikötők, szörfoktatás. A házban minden vadonatúj, szemet gyönyörködtető, akárcsak a panoráma. A vendégek nyugalmát és kényelmét számos extra felszerelés szolgálja (pl.

légkondicionáló, mosó- és mosogatógép, elektromos rolók, bidé, szúnyogháló). 3 nagy terasz, 2 kényelmes hálószoba, 2 fürdőszoba, 3 wc és egy konyhával egybeépített nappali áll a vendégek rendelkezésére, tévével, wifivel. De a tévénél sokkal jobb program is akad a teraszon: hallgasd a madarakat, lesd meg a hulló csillagokat és gyönyörködj a tűzijátékban augusztus 20-án.

Jó hír fügeimádóknak: augusztusban érik a gyümölcs a kertben. A kényelmet, komfortérzetet a következő háztartási gépek és egyéb felszerelések fokozzák: légkondicionáló, mosogatógép, mosógép, kerámialapos tűzhely, grillfunkciós sütő, mikró, kávéfőző, távirányítású, elektromos rolók, szúnyogháló, bidé Egész évben várlak, ha pihenésre, feltöltődésre vagy akár ihletre vágysz.

Itt megtalálod.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA19016215


előzőkövetkező