Feleségem Akarattya Vendégház, 5 szoba 10 férőhely

Kedves régi, jelenlegi és leendő Vendégeink. Szeretettel köszöntünk mindenkit a teljesen megújult Vendégházunk oldalán.

Gyermekkorom óta szerelmese vagyok ennek -az akkor még parányi -településnek, melynek egyik ikonikus házára felfestett “FELESÉGEM AKARATTYA feliratra egész életemben szívet melengető mosollyal gondoltam vissza, mint a nyáresti séták egy nagyon kedves emlékére. Így, a sok újdonság mellett megtartottunk egy csipetnyi történelmet is Akarattyából… a ház nevét.

Amikor elhatároztuk, hogy vendégeket fogadunk, egy régi álmom vált valóra azzal, hogy megoszthatom azt a sok élményt és csodát, amit itt hosszú évek során megéltem, amitől Akarattya számomra a világ közepévé vált. Vendégeink megtapasztalhatják a régi varázslatos Akarattya hangulatát, miközben a település óriási fejlődésen ment keresztül.

Házunkat úgy alakítottuk ki, hogy a tökéletes pihenés, nyugalom és kényelem szigete legyen, ötvözve a pár perc sétával elérhető programok sokszínűségével, koncertekkel, a strandok sokaságával, a festői Magasparton sétálva a naplementével és a környék számtalan kiemelkedő gasztronómiai élményével. Így, bár a “Feleségem Akarattya, de mindenki megtalálja a kedvére való időtöltést.

Szeretettel várjuk. A helyszínen fizetendő az IFA, melynek mértéke 510 Ft/fő/nap. 18 éves kor alatt és érvényes diákigazolvánnyal ingyenes.

Hosszú tartózkodás esetén egyedi ajánlatok. ‍ 10 fő részére kényelmes, tágas szobák 5 hálószoba; 2 a földszinten, 3 az emeleten 2 nappali 2 fürdőszoba Amerikai konyha 2 terasz ‍ Füves, rendezett kert ‍ Kocsibeálló, további parkolóhelyek a ház előtt ‍ 1 perces sétával bolt, zöldséges ‍ 5 perces sétával éttermek, Nánásiék, Sissi fagyizó, cukrászda….

Vasútállomás, buszmegálló Bercsényi és Lidó strand sétatávolságban ‍ Termelői piac, koncertek, ‍ Bicikliút Kültéren elhelyezkedő, hang és kép rögzítésére alkalmas kamera a biztonságért X Kisállat nem hozható X Házibulik, legény- és leánybúcsúk nem tarthatók X Dohányozni a házban tilos X Ősztől, tavaszig fűtési költség kerülhet felszámításra X Kaució szükséges az érkezéskor

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
5 szoba, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA23064175


előző