Oliva Vendégház, 4 szoba 8 férőhely

Balatonakarattya az M7-es autópályától 5 percre fekszik a Balaton északi partján. Csendes, gyerekes családoknak ideális pihenőhely. Az Oliva 8 fős Balatoni Nyaraló szálláshely 120 nm-es, 2 szintes, önálló kerttel rendelkezik, zárt udvarban fedett kocsibeállóval . TV, külföldi csatornák, ingyenes WIFI szolgáltatás és grillezési lehetőség is rendelkezésre áll.

A földszinten található a tágas étkező felszerelt konyhasarokkal melyből 2 hálószoba nyílik (egyik franciaággyal a másik kinyitható ággyal) A földszinti fürdőben zuhanyfülke és wc helyezkedik el. Az emeleten tágas nappali 2 nagy szoba franciaággyal, légkondicionálóval és külön fürdőszoba wc-vel található.

Az Oliva nyaralóház Ideális választás baráti családok számára, mert 2 szinten külön, de mégis együtt tudnak hódolni a balatoni nyaralás örömeinek.

Télen is van lehetőség kihasználni a Balaton szépségeit, mert a ház korszerű skandináv elektromos fűtőrendszerrel felszerelt valamint az alsó szinten egy cserépkályha biztosítja a meghitt hangulatot. 20 m-re, reggel pizsamában kiugorható távolságra mindennel felszerelt kisbolt finom friss pékáruval és egy kiváló zöldséges található.

Mindössze 15 perc séta az egyedülálló magasparti panorámával rendelkező Kisfaludy sétány, melyet érdemes minden napszakban megcsodálni. Strand 1.500 m-re, Étterem 500 m-re helyezkedik el. Az Oliva nyaraló csak egyben kiadó.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA19019472


előzőkövetkező