Kökényes Nyaralóház, 3 szoba 6 férőhely

Várjuk pihenni vágyó vendégeinket, mely csak szombattól, szombatig foglalható . Az önálló ház 720m2-en az északi parton, Zánka és Révfülöp között fekszik, gondozott kerttel, fákkal, bokrokkal. A 2 db.klimával rendelkező ház két szintes, alul nappali, nagy terasszal, konyha, fürdőszoba, Wc.

A felső szinten 2 hálószoba 1-1 dupla ággyal, 1 -1 heverővel, érkély és egy Wc, kézmosó található. A konyha jó felszerelt, hűtő-fagyasztószekrény, automata kávégép, kenyérpirító, mikro, beépített sütő, gáz főzőlappal. A ház 6 fő fogadására ideális .A kertben grillezési lehetőség van.

A Balaton 130m, a strand 200m-re, de szabadstrand is van, ahol kutya is tud fürdeni. Parkolási lehetőség a telkenbelül 2 autó részére biztosított. Látni valók : Káli medence, Badacsony, Tihany, Tapolca, Balatonfüred, Sümeg, Nagyvázsony, Hévíz . A tulajdonos nem tartozkodik a pihenés időtartama alatt a helyszinen.

A ház júniustól szeptemberig legalább 7 éjszakára. bérelhető, csak szombattól szombatig. Egyéni igény szerint a foglalási idő változtatható. (pl:14 nap).

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 19. - szeptember 4.
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
3 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA19008487


előzőkövetkező