Balatoni Kisház, 1 szoba 4 férőhely

Szeretettel várjuk Balatonszepezdre egy kellemes és biztonságos nyaralásra a Balatonikisház-ba. Az üdülőház ízlésesen berendezett, barátságos a Balatonszepezdhez tartozó Virius telepen várja a szállást keresőket. A szálláshely kizárólagos használatot biztosít az ott tartózkodás idejére.

Kizárólag azzal töltheti nyaralását akit ismer mással nem kell osztoznia sem a házon, sem a kerten. A zárt kertbe akár két autóval is be lehet parkolni. A háztól 50 méterre van egy kis lejáró a Balatonhoz, jót lehet fürdeni ott. Nem a strandi tömegben kell időznie, alig pár ember használja.

A nyaraló 40 m2 alapterületű, 1 amerikai konyhás szoba, 1 fürdőszoba wc-vel, és 1 fedett terasz található nagy kertben. A fedett teraszon árnyékban nyugalomban lehet étkezni, vagy csak figyelni a fákra repülő madárkákat. Az utca csendes, nyugalomban lehet eltölteni a pihenésre, kikapcsolódásra szánt napokat.

A kertben található kiépített tűzrakó hely, lehetőség van bográcsozásra, grillezésre, szalonnasütésre és tárcsán sütés-főzésre A környékről: A háztól 50 méterre van egy kis lejáró a Balatonhoz, jót lehet fürdeni ott. Nem a strandi tömegben kell időznie, alig pár ember használja.

A zánkai strand gyermekbarát (kb. 600-800 méter) teljes szolgáltatással. Bolt több is van a közelben: Zánkán Rákóczi úton található egy jól felszerelt kis bolt, vele szemben van a gyógyszertár, kicsit feljebb Er- Csavar itt szinte mindent meg lehet kapni. A nagyobb bevásárláshoz Balatonakali ajánlott, vagy Révfülöp központja.

A közelben meg tudják nézni Hegyestű Geológiai bemutatóhelyet, Folly Arborétumot Badacsonyörsön. A tapolcai tavas-barlang 25 km-re található. Balatonedericsen az Afrika múzeumot. A veszprémi állatkert 40 perc autózásra van. A Káli medence gyönyörű, Kő Fagyi? fagyizóban Mindszentkállán a fagylalt nagyon-nagyon finom.

Autóval kb 15 perc. A közelben Szentbékkállán a kőtenger izgalmas kirándulóhely a billegő sziklájával. Étkezés A konyha teljesen felszerelt, hűtővel, mikróval, kenyérpirítóval, kávéfőzővel és villanytűzhellyel ellátott. Mosógép szintén található a házban. A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. .

Fizetés Átutalással és készpénzzel tud a helyszínen fizetni. A foglalás sikeres visszaigazolását követően a szállásdíj 50% előre befizetését kérjük. Érkezés, nyitva tartás Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: április 1. - október 15.
1 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: EG19021723


előző