Kis-Kuckó Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Balatonfüred - Arács városrészen műemléki környezet mellett, falusias övezetben, a Koloska-völgy és a Vadaspark közelében várjuk szeretettel vendégeinket kétfős, romantikus, jól felszerelt apartmanunkban. A strandok kb. 1 km távolságban helyezkednek el, helyijárati busszal is megközelíthetőek, az Annagora-Aqua-park kb. 3, 5 km, vízisí lehetőség hasonlóan, a Tagore sétány és a történelmi városrész pedig gyalog is kényelmesen elérhető.

Itt rengeteg program várja egész nyáron (pl. Borhetek, koncertek, kiállítások). Az arácsi vasútállomás 1 km, a balatonfüredi központi vasútállomás kb. 4 km távolságra található. A közelben van helyi és helyközi járati buszmegálló (200 m). Spar üzlet, könyvtár, orvos, cukrászda, étterem, játszótér, borozók 300 m-es körzetben helyezkednek el, a busz az utcánkban közlekedik.

Apartmanunk 30 m2-es, amelyhez tartozik egy 10 m2-es fedett, kellemes terasz. A dohányzás a teraszon és a kertben lehetséges. 1 hálószoba, zuhanyzós, WC-s fürdőszoba, valamint teakonyha áll rendelkezésére, mikrohullámú sütővel, vízforralóval, kávéfőzővel, edényekkel, tányérokkal, stb.

Rendelkezésére áll egy ingyenes parkolóhely az udvarban, ingyenes wifi, műholdas TV adások, hűtő-fűtő klíma (napi 1.000.-Ft térítési díj ellenében az áramfelhasználás kompenzálása érdekében), továbbá síkképernyős TV, grill, kerti kiülési lehetőség, kerti bútor. Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: április 15. - október 31.
Légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA20016548


előzőkövetkező