Balatonfüred-Péter Apartman, 1 apartman 10 férőhely

Balatonfüreden az ARÁCSI kertvárosi részen az Eszterházy strandtól és a Tagore sétánytól gyalogosan 8 percre csendes, kétszintes 5 hálószobás családi ház kiadó. Ideális nyaralóknak, nagycsaládosoknak, baráti társaságoknak, akár céges összejövetelek számára. A parkosított, öntöző rendszerrel ellátott és kertész által gondozott kertben és a hozzá tartozó nagy, fedett teraszon akár 10 fő részére is alkalmas a kellemes nyári estéket eltölteni.

A közelben bevásárló központ (Aldi, zöldséges, trafik, pékség, mosoda, gyógyszertár, stb.. ) gyalogosan 2-3 perc távolságra található. Az ARÁCSI vasútállomás gyalogosan pár perc sétára van, így a vasúttal érkező vendégek számára is kényelmesen elérhető a ház. Az apartman egész évben bérelhető, központi fűtéssel ellátott.

A ház felső teraszáról, csodálatos kilátás nyílik a Tihanyi Apátságra. A ház, kifejezetten központi részen helyezkedik el, ezért a szállás elfoglalása után nem szükséges az autó használata. Akár strandra, akár egy esti séta a Tagore sétányon, vagy csak egy gyors bevásárlás, esetleg egy finom vacsora a híres Hatlépcsős étteremben, mind mind gyalogosan néhány perc távolságra elérhető.

A házat a kertészen kívül gondnok is karban tartja, ezért ha valamiben segítségre lenne szükség, kérem keressen bizalommal.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
1 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA23058898


előzőkövetkező