Johann Apartman, 1 apartman 5 férőhely

Legyen Ön aki elsőként foglal szálláshelyet apartmanunkban. Balatonszárszói apartmanunk 2022-es évben épült, csendes nyugodt helyen található. Az apartmanok 1 nappalival és 2 hálószobával rendelkeznek, ezért nagyon kényelmes családdal érkezőknek is. (babakiságy biztosított) Nyár és Ősz néven lévő apartmanok: 4 személyes plusz egy pótágy kérhető.

Két apartmanunk egyben is kiadó 10 fő részére (családdal, barátokkal együtt is nyaralhatnak nálunk) Az apartman teljesen felszerelt, kényelmedet kábeltelevízió, WI-FI, hajszárító, hűtőszekrény, elektromos tűzhely, mikrohullámú sütő, mosogatógép, Nespresso kapszulás kávéfőző, és vízforraló biztosítja.

Kávé, tea és néhány alapvető fűszer bekészítésével. A mosási lehetőség is van mely használata ingyenes. A kilátás Badacsonyi panorámás, erkéllyel rendelkezik, így reggel és este is kellemes időtöltést jelent a szabadban. Az apartman árában a klíma díj köteles, a wifi ingyenes.

Az idegenforgalmi adót az apartman ár nem tartalmazza, 18 év felett 500 Ft/ fő. Kisállatot nem tudunk fogadni. Zárt udvarban parkolási lehetőség, bográcsozás, grillezés. Gyerekeknek gokart, felnőtteknek kerékpár lehetőséggel. A közelben éttermek, élelmiszerboltok vannak. A szállás főszezonban minimum 3 napra foglalható.

OTP szépkártya elfogadóhely. Kellemes pihenést kívánunk. Várjuk szeretettel. Johann Apartman

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: január 1. - december 30.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA20018499


előzőkövetkező