Kenese Gyöngye Apartmanház, 4 apartman 24 férőhely

2013. június 1-én nyitotta meg kapuit a Kenese Gyöngye Apartmanház Balatonkenesén. (NTAKregisztrációs szám: MA 22050187 és MA 22050193)A baba és gyermekbarát apartmanjainkat elsősorban családosoknak és békés környezetben pihenni vágyó vendégeinknek ajánljuk figyelmébe. A minden igényt kielégítő szálláshelyek teljesen felújítottak, a luxus és hétköznapi dolgok egyaránt igyekeznek a pihenést/kikapcsolódást feledhetetlenné tenni.

Fő célként tűztük ki, hogy úgy várjuk ide vendégeinket, hogy ha babával/gyermekkel érkeznek, biztosíthassunk számunkra minden olyan eszközt, amely otthonossá teszik az ittlétet. Apartmanházunk négy teljesen külön bejáratú apartmanból áll. Kettő emeleti és kettő földszinti.

Mindegyik apartman kb. 50 nm-es, két külön hálószobával rendelkezik (az egyikben egy franciaágy, a másikban két egyszemélyes ágy vagy franciaágy vagy 3 gyermek részére emeletes ágy, illetve igény szerint babaágy), teljesen felszerelt konyhával (mosogatógép, kávéfőző, mikro, sütő, főzőlap, hűtő, konyhai használati eszközök), zuhanyzós fürdőszobával és egy nappali-étkezővel (kihúzható kanapé).

Ideális egy 4 fős családnak, de akár 6-an is kényelmesen elférnek. Mind a négy apartman rendelkezik légkondicionálóval, és egy-egy hatalmas terasszal. További felszerelések még a szúnyogháló, redőny, kábeltévé, wifi, DVD lejátszó. Apartmanházunk igyekszik minden olyan apró igényt/kérést kielégíteni, ami hozzásegítheti vendégeinket a maximális kényelemhez, ezért megpróbáltunk mindenre gondolni.

Ezenfelül természetesen bármi kérés/ kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre. A babával/kisgyermekkel érkező vendégeink számos olyan eszközből válogathatnak, melyek megkönnyítik a gyermekek mellett a feltöltődést.

Térítésmentesen, előzetes egyeztetés alapján igénybevehetőek, hogy minél kevesebb dologgal felpakolva lehessen megkezdeni a nyaralást (pihenőszék, babakocsi, etetőszék, babakád, babajátékok, gyerekjátékok, mesekönyvek, mese dvd-k, társasjátékok). Felnőttekre gondolva izgalmas könyvek, társasjátékok, dvd-k, pingpongasztal, alapvető élelmiszerek és sok más apróság igyekszik az utazótáskát megkönnyíteni.

A parkosított kertben sütés, főzési lehetőség, gyermekeknek homokozó, bicikli, kismotor, vízi felfújható játékok, nyugágyak állnak rendelkezésre. Felnőtt és gyermekbicikli, kisgyermekeknek biciklisülés segíti az aktív sportok kedvelőit. A szabadstrandtól mindössze 400 m-re, az éttermektől és a fizetős strandtól 800 m-re, a legközelebbi kisbolt az utca végén (ennek szezonális nyitvatartása június –augusztus között van), a Marina Port-tól kb. 1 km-re.

Rosszidő esetén is számos programlehetőség áll rendelkezésre a közelben, melyekről részletes tájékoztatást adunk . (javaslatok, nyitvatartások, árak) -Veszprémi Állatkert -Balatonfűzfői bobpálya -Kalandpark -Fedett uszoda és wellness részleg a közelben -Különböző autós, hajós kirándulások -Horgászat -Vitorlázás

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: április 28. - október 1.
Ingyenes légkondícionálás
4 apartman, 24 férőhely
NTAK azonosító: MA22050193


következő