Accomo Apartman, 14 apartman 34 férőhely

Az extravagáns megjelenésű ACCOMO Apartmanház 3 szinten 14 szobával, összesen 6 db. 2 ágyas, 6 db. 3 ágyas és 2 db. 4 ágyas (családi) szobával várja kedves vendégeit. Egy saroknyira fekszik a Petőfi sétány és a Balaton-part, csupán pár perc séta a belváros, a vasútállomás és az autóbusz pályaudvar, de a kikötő is a közelben.

Szobáink mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik, hűtőszekrénnyel, klímával, valamint síkképernyős okos TV-vel felszerelt. Az apartman első emeletén található egy közös konyha, ahol kávégép, mikróhullámú sütő, evőeszközök és extra poharak találhatóak. Az udvarban egy ingyenesen használható jakuzzi áll rendelkezésre, továbbá ping-pong, és csocsóasztal.



Kerti sütögetésre, grillezésre van lehetőség, kerékpárkölcsönzés is igénybe vehető. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A koronavírus járvány miatti egészségügyi helyzetre való tekintettel szeretnénk kedves vendégeinket informálni az általunk bevezetett, és kiemelten kezelt intézkedéseinkről, valamint az Önök biztonsága érdekében általunk javasolt teendőkről az apartmanház területén történő tartózkodásuk során: Az apartmanház központi területein kihelyezésre kerültek kézfertőtlenítő adagolók, amelyet az apartmanház területére történő belépés, illetve távozás esetén kérjük használjanak.

Szobáinkat fertőtlenítő takarítás után ózongenerátor általi ózonkezelésnek vetjük alá, amely további garanciát biztosít a minél biztonságosabb, fertőtlenített környezetért. A szobákat takarítás, és ózonkezelés után alaposan átszellőztetjük. Az apartmanház közösségi területein, illetve gyakran érintett felületein naponta többször virucidos fertőtlenítést végzünk, illetve szintén naponta többször szellőztetjük a közösségi területeket.

A fürdőszobákban található szappanadagolókba fertőtlenítőhatású szappan folyadék került feltöltésre. Kérjük Önöket a szobába való érkezés, illetve távozás során mindig mossanak alaposan kezet, a szappanadagolót is használva. A konyhában, valamint fürdőszobákban kihelyezésre kerültek eldobható papírtörlők, amelyeket kérjük használat után azonnal a szemetesbe dobjanak.

Ajánljuk kedves vendégeink biztonságának érdekében, hogy az apartmanház közösségi területein viseljenek szájmaszkot, vagy a szájat, orrot eltakaró sálat, kendőt, illetve eldobható gumikesztyűt. Továbbá amennyiben lehetséges, tartsák fent egymás között a legalább 1, 5 méteres távolságot.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 15. - szeptember 29.
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
14 apartman, 34 férőhely
NTAK azonosító: EG21028946


előzőkövetkező