Péhl Apartman, 3 apartman 12 férőhely

Üdvözöljük a Siófokon található apartmanházunkban, mindössze 300 méterre a Balatontól és a szabad strandtól. Az épületünk földszintjén 3 külön bejáratú apartman áll rendelkezésükre. Az apartmanokat külön-külön, illetve együtt is bérelhetik, így ideális választás családok és nagyobb baráti társaságok számára, maximum 12 fő részére.

Mindegyik apartman kényelmes pihenést biztosít 2-3-4 fő részére. Minden apartmanban található egy nappali klímával, melyben egy kihúzható dupla ágyas ülősarok is rendelkezésre áll 2 fő számára. A nappaliban SAT-TV található és wifi is. Nyitott minikonyhával is ellátott, melyben elektromos tűzhely, páraelszívó, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és kávéfőző is megtalálható.

Minden apartmanhoz tartozik egy hálószoba két fő részére, valamint zuhanyzó, mosdó és WC is. Az udvarban lehetőség van parkolásra és grillezésre. Kerti bútorok, homokozó és műanyag játszóház is rendelkezésre áll a kikapcsolódáshoz. Emellett pingpongozási lehetőség is adott.

Közelben találhatók éttermek, pizzériák és boltok, mindössze 500 méterre. A vonatállomás mindössze 550 méterre található, Siófok vonattal mindössze 6 perc alatt elérhető. Várjuk szeretettel Siófokon, hogy kellemes és kényelmes pihenést biztosíthassunk Önöknek. Fekvése: Siófok-fürdőtelep, Balatontól 300m-re.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Nyitvatartás: május 29. - szeptember 17.
Ingyenes légkondícionálás
3 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA19017541


előzőkövetkező