Kamilla Villa, 5 szoba 10 férőhely

Kamilla Villa Balatonkenesén a domb tetején a tó szinte egész keleti medencéjére (Balatonvilágostól Tihanyig) panorámás kilátás nyílik a három terasz bármelyikéről. A nyaraló a strandtól mindössze 600 méterre található. A nagyvonalú terekkel rendelkező kétszintes 350 négyzetméter összalapterületű nyaralóban 2 nappali 5 hálószoba, 1 gyerekszoba, 3 fürdőszoba, jól felszerelt, gépesített konyha és 3 terasz található.

Parkolás 2 autónak garázsban megoldható, további 3 a kertben. A teraszokon ülőgarnitúra, grillező áll a vendégek rendelkezésre. A ház baba ill. gyermekbarát. A kertben egy 4m átmerőjű trambulin, homokozó, hinta és mászóka várja a kicsiket.

Rendelkezésre tudunk bocsátani két darab utazóágyat, leesés gátlós ifjúsági ágyakat, négy darab etetőszéket, fellépőket, gyerek étkezőkészletet, tányérokat, poharakat, kiskádat, a kádba csúszásgátlót, bilit, WC szűkítőt, még éjjeli fényeket is. Az emeleten gyereksarok várja a kis vendégeket, X-box az idősebb gyerekeket.

Az alagsori részen pedig privát használatú játszóház került kialakításra, mászókával, csocsóval, darts-cal. Wellness részlegünk szaunával és fürdődézsával felszerelt. A dézsa felfűtése esetén a fafogyasztás miatt egyszeri 10.000 Ft-ot számolunk fel. A ház 10 felnőtt + 4 gyermek részére berendezett, igény esetén 6 további pótággyal bővíthető - a nappalikban található kihúzható kanapék a pótágyak.

A házat a nyaralók önállóan birtokolhatják, a tulajdonos nem lakik ott. A ház csak egyben kiadó, így a 10 fő után járó díjat kell megfizetni, ha kevesebben bérelik is ki. A ház bérlése KAUCIÓHOZ kötött. A kaució összege 100.000 Ft, és a ház elhagyásakor visszajár, amennyiben a vendég nem okozott semmilyen kárt.

FONTOS információ: áraink az ÁFA-t tartalmazzák.

SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
5 szoba, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA21000155


előzőkövetkező