Karádi Apartman, 1 apartman 10 férőhely

Ideális családoknak és baráti társaságoknak. Zánkán, a Káli-medence kapujában, a Balaton északi partján, a strandtól nagyjából 1 km-re található, panorámás tetőtéri apartman kiadó egész évben. A 135 nm-es, tágas, erkélyes apartman, 3 nagy, légkondicionált hálószobával, egy nagy, jól felszerelt, erkélyes amerikai konyhás nappalival, egy zuhanyzós fürdőszobával és wc-vel várja a vendégeket .

Mindhárom hálószobából és a nappaliból is szép kilátás tárul elénk: a két hálószobából és a nappaliból a Balaton látszik, a harmadik hálószoba pedig a kertre és a környékre néz. Az apartman egész területén ingyenes wifi-t biztosítunk. A konyha jól felszerelt, alkalmas nagyobb főzések lebonyolításához is.

Az apartman vendégei a kertet is használhatják, szalonnasütési, bográcsozási és grillezési lehetőség is van, ehhez fát vagy faszenet kérésre biztosítunk. A strand nagyjából 15 perc sétára található, éttermek, bolt, orvosi rendelő szintén pár perc alatt elérhető.

A zánkai strand szolgáltatásokban gazdag: homokos röplabdapálya, játszóterek, színpad -melyen napközben zumba és gyerekprogramok, este koncertek szoktak lenni-, úszó vidámpark, gyerekeknek kialakított árnyékos, sekély rész, és persze büfék is vannak. A szezonban vízimentő szolgálat működik.

Ha nincs strandidő, akkor sem unalmas az élet erre felé. Zánka környékén rengeteg kirándulási vagy túrázási lehetőség van: Hegyestű Geológiai Központ, a Kéktúra útvonala, a Salföldi major, a Káli-medence mind a közelben vannak, felújított és kevésbé felújított várromok, templomromok közül is válogathatunk.

A környéken különleges gasztronómiai élményekben is része lehet az ide látogatóknak. Van lehetőség a helyi pincészetekben borkóstolásra, akár ökörsütésre. Több neves étterem, csárda vagy halsütöde van közelben, ezekről a házigazda szívesen ad több információt.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: EG22037363


előzőkövetkező