Zen Garden Resort, 27 szoba 114 férőhely

​A Zen Garden Resort a Balaton északi partján, Zánkán található. A közel 6 hektáros, ősfás terület nyugalmat és feltöltődést kínál az ideérkező vendégeknek, szolgáltatásaink pedig kikapcsolódást biztosítanak az aktív pihenés kedvelőinek. Összesen 21 db apartman ház és a szintén a Resort területen található. Muskátlis házban 6 db 2 ágyas szoba várja a vendégeket, hogy igazi intim környezetben élvezhessék a nyaralás minden pillanatát.

A Zen Garden Resort szívében kialakított sziklákkal és növényzettel körülvett medence teljes mértékben a természet része. Igazi lelki feltöltődést nyújtanak masszázs és szauna-szeánsz szolgáltatásaink. A gasztronómia szerelmeseinek a modern, európai bisztró éttermünk, a Bamboo Bistro kínál félpanziós vagy ala carte étkezési lehetőséget.

Naponta szauna szeánszokkal és masszázs lehetőséggel kényeztetjük vendégeinket. A területen salakos tenisz pálya, árnyékos petanque pálya, tollaslabda, pingpong asztal, kosárlabda-, és focipálya, bérelhető e-bike kínál aktív programokat. Zánkáról könnyen elérhető a Káli-medence mesés vidéke túrázva, kerékpárral, e-bike-kal, vagy autóval.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
27 szoba, 114 férőhely
NTAK azonosító: EG19011537


előzőkövetkező