Harmónia Villa, 1 apartman 6 férőhely

Romantika, csodálatos környezet, hangulatos természetközelség. Közvetlen vízparti apartman. Szeretne reggelente madárcsicsergésre ébredni? Elege van a rohanásból, a város zajából? Igazi kikapcsolódásra vágyik? Töltődjön fel nálunk, a Balaton part egyik legszebb kis falujában…. Ábrahámhegyen, a Balaton északi partján, közvetlen vízparti ház külön bejáratú, teljesen szeparált felső szintje kiadó saját stéggel, csónakkal.

A kiadó apartman tágas, 95 m2-es, kiválóan felszerelt, 2-4 fő részére ideális (max. férőhely 6 fő). Nappali, komplett konyha, 3 hálószoba, egyenként 20 m2-es (2 ágyasak), modern fürdő zuhanykabinnal, wc-vel + külön toalett.

Az apartmanban idén komoly felújításokat végeztünk, melynek eredményeként teljesen új nyílászárók, komplett szúnyoghálórendszer és redőnyök lettek beszerelve. Új légkondicionáló teszi még komfortosabbá a pihenést, a konyha át lett alakítva és tágasabb lett a zuhanyzónk is. Az apartmanhoz nagyon szép, tágas kert is tartozik kb 2.000m2-es.

Grillezési lehetőség, kerti konyha, napozóágyak, hinta. A kertben két autó beállására van lehetőség. A part széles nádassal övezett, igazi horgászparadicsom, de úszásra is kiválóan alkalmas. Az ingatlan közvetlen vízparti, a telek végében saját stéggel (10 m2) és csónakkal.

A víz igazán tiszta, így zavartalan a fürdőzés. A közelben élelmiszerbolt, pizzéria, étterem, borozók, strand. Az apartman tavasztól késő őszig vehető igénybe. Tartózkodási idő minimum 1 hét (szombattól-szombatig). Rövidebb tartózkodás nem lehetséges, illetve extra költségeket számítunk fel.

Kirándulási lehetőségek: Badacsony alig 5 km, ahol kellemes bortúrát lehet tenni. A salföldi kőrengeteg és major 1, 5 km-re található. Biciklitúrát érdemes tenni a környéken, mivel a Balaton-felvidék legszebb részei itt találhatóak.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: február 14. - október 31.
Légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA19007749


következő