Kikelet Udvarház, 2 apartman 6 férőhely

Zánka Káli-medence felőli településrészén található a családi ház, amelyben jelenleg 2 apartman szolgálja vendégeink kényelmét. A vörös kőfallal körülhatárolt privát kertben több autó számára kényelmes és zárt területen biztosított a parkolás. A kertben Turul-tollas-lábtenisz pálya, grillező és bográcsozási lehetőség áll a vendégeink rendelkezésére.

A kisebbik lakóegység stúdió jellegű, csak a fürdőszoba található külön helyiségben. A nagyobbik lakóegységben konyha-étkező-nappali, fürdőszoba és hálószoba található a szálláshelyen. Mindkét lakóegységünk teljesen felújított, formáiban, színeiben a jó minőségű anyagok használatával igyekeztünk összhangot találni.

Az apartmanjaink kialakításánál, fő szempontként vezérelt minket, hogy a szálláshelyeink berendezése a praktikusság mellett a kényelmet is szolgálják. Mindkét apartmanunk felszerelt konyhával rendelkezik, melyben nagyméretű fagyasztós hűtőszekrény kapott helyet. Fürdőszobáink tágasak, zuhanyzóval felszereltek.

A szálláshelyeink klimatizáltak, bár a helyenként 80 cm vastag falaknak köszönhetően a nyári forróságban is kellemes hőérzetet biztosítanak, az egyes helyiségek elektromos fűtőpanelekkel is felszereltek, ezért nemcsak nyári időszakban, hanem az év egészében várjuk a pihenni vágyókat.

Akik nem kedvelik a nyári forróságot, azok tavasszal és ősszel kellemes kirándulásokon, kerékpáros csillagtúrákon, borfesztiválokon- pincelátogatásokon vehetnek részt, egy kicsit elszakadva a napi mókuskeréktől. Törekvéseinket a Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület minősítéssel értékelt.

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA23077917


következő