Germán Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Siófokon az Aranyparton, a Beszédes József sétányon található apartmanunk, az Aranyhíd Üdülőház 6. emeletén. Az épület zöldövezetben, elegáns környezetben, rendezett parkos területen, közvetlenül a vízparton fekszik, és csak egy kertkapu választja el a Balaton szabadstrandos partjától.

Az épülethez tartozó óriási zöldterületen mindenki megtalálhatja a neki való pihenési lehetőséget, A családosoknak játszótér lett kialakítva, valamint ha kedvünk van a szabadtéren sütni, főzni, erre is kapunk lehetőséget. Siófok központjától sincs messze ez az üdülőterület, a fiatalok által közkedvelt Petőfi sétány félórás sétával elérhető.

Elegáns, Balatonra néző, erkélyes apartmanunk délnyugati fekvésű. Áll egy konyhából (főzőlap, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, edények, evőeszközök, tányérok, poharak, vízforraló, kávéfőző, tea sarok), fürdőszobából (zuhanyzó, mosdó, wc, hajszárító) és egy szobából (franciaágy, LCD tv, klíma, redőny, szúnyogháló, napellenző).

Saját ingyenes wifi és Netflix előfizetés. Az apartmanhoz tartozik egy zárt, privát parkoló 1 autó részére. Élelmiszerüzlet legközelebb 100 méterre, étkezdék, vendéglők 3-400 méteren belül már találhatók.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: EG19015526


előzőkövetkező