Hubertus Hof Landhotel, 28 szoba 60 férőhely

Felejtse el a hétköznapokat nálunk. Ezt a lehetőséget kínálja Önnek a Hubertus Hof Landhotel és Étterem, ahol minden nap ünnep. A csodálatos természetvédelmi területen elhelyezkedő szálloda egész évben várja kedves Vendégeit. Aktív pihenés, kellemes kikapcsolódás, nyugodt körülmények közötti munkavégzés - nálunk mindez lehetséges.

Fekvés: a Hubertus Hof Landhotel a Balatontól 500 m-re egy gyönyörű ősparkban, csendes környezetben található. Rekreációs részlegünkön várja Önöket: élményzuhany, pihenőtér, masszázsszoba, TechnoGym Kinesis fal, TechnoGym ellipszis járógép, teázó és társalgó is. Gyermekkedvezmény: 6 éves korig szülőkkel egy szobában, pótágyas elhelyezéssel a szállás és a reggeli ingyenes.

További díjmentes szolgáltatások: gyerekjátékok a szálloda szalonjában, füves focipálya. Étterem: A Hubertus-Hof szálloda étterme kitűnő választás a kulináris élményekre vágyó, csendes, nyugodt környezetet kedvelő emberek számára. Étlapunkon fenntartható gazdálkodásból származó, saját tenyésztésű, szabad tartású Angus marha specialitások dominálnak, melyek egyedi ízvilágát házi fűszerkertünk és burgonyánk is gazdagítja.

Emellett kisvendégeinknek többféle gyermekmenüvel kedveskedünk. Éttermünk Magyar Turizmus Minőségi Díjjal kitüntetett.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
28 szoba, 60 férőhely
NTAK azonosító: SZ19000486


előzőkövetkező