Sarlott Apartman, 2 apartman 10 férőhely

Zamárdi-felsőn nyugodt környezetben, a szabad strandtól 500 m-re apartman kiadó. Zamárdi a Balaton szíve, a fesztiválok fővárosa, Balaton Sound, Starnd Fesztivál, B my Lake Fesztivál, és a leghosszabb szabad starnddal rendelkezik. A Jegenye-téri és a Balatonszéplaki strand a közelben.

Közelben éttermek, élelmiszerboltok, kerékpár és golfkocsi bérlés lehetőség. 400 m-re Zamárdi Kalandpark, és gokart pálya. Szabadstrandon wc és zuhanyzási lehetőség. A nyaralóban két önálló apartman található. A SARLOTT két franciaágyas szobával, egy fürdőszobával és egy konyha nappalival rendelkezik.

A nappaliban ággyá alakítható sarokülő garnitúrával. A konyha jól felszerelt, sütő, főzőlap, mikró, hűtőszekrény, mosogatógép, páraelszívó. Az ingatlan légkondicionált, télen nyáron hűtéssel fűtéssel rendelkezik. Az ÉVA egy franciaágyas szobával, nappaliban kihúzható sarokülő garnitúrával, wc és fürdőszobával rendelkezik.

A két apartman egyszerre maximum 8-10 fő fogadására alkalmas. Az apartman egy félig fedett terasszal rendelkezik, eső esetén sem fogunk megázni. A szállás háziállatokat nem fogad.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA20006403


előzőkövetkező