Fenyves Yacht Club, 5 szoba 10 férőhely

Szállodánk Balatonfenyves központjában, közvetlenül a Balaton partján fekszik. Hatalmas, füvesített kertünk, kikötőnk, rendezvénytermünk sokféle kikapcsolódási lehetőséget biztosít. Komplexumunkból könnyedén elérhetőek Somogy megye természeti kincsei és gyógyfürdői, és kerékpártúrákat is tehetünk.

Az M7 autópályától és a balatonfenyvesi vasútállomástól is csupán pár perces távolságra helyezkedünk el. Éttermünk svédasztalos kontinentális reggelivel, á la carte étlappal, valamint fél- és teljes panziós ellátással várja vendégeit. A nyári szezonban kültéri bárunk széles italkínálattal, street food-dal és változatos programokkal szolgálja ki a nyaralók igényeit, akik a bár tetőteraszáról élvezhetik a gyönyörű kilátást a Balatonra.

Boutique hotelünk vendégei díjmentesen használhatják szaunáinkat és lazíthatnak a bowling pályával, biliárddal, csocsóasztallal és darts-szal felszerelt szórakoztató termünkben, ahol bárunk is helyet kapott. Szobáink két személyesek, saját, oldalról a Balatonra néző terasszal rendelkeznek, légkondicionáltak, zuhanyzós fürdőszobával és LED-tv-vel felszereltek.

A komplexum zárt parkolóval rendelkezik. Szállodánk és éttermünk egész évben várja vendégeit.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
5 szoba, 10 férőhely
NTAK azonosító: SZ23084621


következő