Tóth Vendégház, 4 szoba 7 férőhely

Vendégházunk Balaton északi partjának egy gyöngyszemén, Révfülöpön, a Fülöp-hegy lábánál található, közvetlenül a Tóth Vendéglő mellett, egy csendes utcában, mindössze háromszáz m-re a Balatontól. A településen és a környéken számtalan program és látnivaló várja önöket.

három strand közül választhatnak a fürdőzés szerelmesei, nyári szezonban kertmozi üzemel, az Ecséri és Fülöpi romtemplom egy kellemes sétával elérhető. A Fülöp-hegyi kilátó két km-re található. A közeli horgászboltban kerékpár bérelhető. Közelben található kirándulóhelyek:Káli-medence, Salföldi major, Badacsony, Tihany, Balatonfüred, Tapolca -tavasbarlang.

Vasárnaponként a Káptalantóti Liliomkerti piac várja a látogatókat. hét db teljesen felújított szobával várjuk EGÉSZ ÉVBEN a Balaton és a Káli-medence szerelmeseit, már EGY éjszakától is. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik, egyénileg szabályozható hűtéssel-fűtéssel (kivéve az egyágyas), ingyenes WiFivel, LED TV-vel, hűtőszekrénnyel, mikróval, vízforralóval, kenyérpirítóval felszeretlek.

Az alagsorban lévő Közösségi helyiségünk többféle kikapcsolódási kínál: sakk, társas, csocsó, könyvtár, tv, gyereksarok, minibár, társalgó, stb Parkolás ingyenes, közvetlen a ház előtt az utcán, kamerával megfigyelt. Szállóvendégeink 10 % kedvezményben részesülnek a Tóth Vendéglőben és a Tóth Pince-Borteraszon az á la carte fogyasztásból (kivéve napi menü)

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
4 szoba, 7 férőhely
NTAK azonosító: MA21004093


előző