Hotel Móló, 37 szoba 74 férőhely

A Hotel Móló Siófok szívében, közvetlenül a vízparton, a vitorláskikötő szomszédságában található. Közép-Európa legnagyobb édesvizi tava, a Balaton télen nyáron kitűnő pihenési és szórakozási lehetőséget biztosít kicsiknek nagyoknak egyaránt. A szálloda előtti partszakasz strandolásra alkalmas a víz mélysége 180 cm (nyitva tartás: június 01.-augusztus 31.-ig) .

A Hotel Móló Siófokon hangulatos környezetet nyújt egyéni vendégek, csoportok fogadásához, szakmai- és családi rendezvények megtartásához. A szálloda 37 db kétágyas, zuhanyzós, +1 főre pótágyazható, erkélyes szobával várja a kedves vendégeket. Minden szoba erkélyes, kilátással a Balatonra vagy a parkolóra, TV-vel, ingyenes WiFi szolgáltatással, hűtőszekrénnyel és hajszárítóval felszerelt.

A kellemes pihenést szolgálja a város legszebb helyén lévő saját strandja, a gyerekmedence, a játszótér, a panorámalift, a drink bár és a szomszédos Hotel Yacht wellness centrum díjmentes használata.

A szálloda étterme (100-130 fős) és a hozzá kapcsolódó terasz- csodálatos balatoni panorámával-, valamint konferenciatermünk (70 fős) kiválóan alkalmas kisebb - nagyobb rendezvények - állófogadások, konferenciák, sajtótájékoztatók, üzleti tárgyalások, kiállítások, esküvők, bankettek, csoportos kirándulások - megtartására.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: június 2. - szeptember 24.
Wellness szolgáltatások
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
37 szoba, 74 férőhely
NTAK azonosító: SZ19000879


előzőkövetkező