Hotel Solero, 18 szoba 50 férőhely

Solero Hotel Siófok központjában közel mindenhez, felújított légkondicionált szobákkal. A Siófok központjában található Hotel Solero 2008 tavaszától várja vendégeit. Szállodánk a platánfákkal övezett, romantikus Batthyány utcában fekszik, békés, nyugodt, pihenőövezetben, mégis karnyújtásnyira mindentől.

Nálunk leteheti autóját a pihenés idejére, hiszen gyalogosan minden elérhető szállodánkból. 5 perc sétával elérhető a városközpont, ahol éttermek, bárok színes választéka várja Önt, de 100 m-re vagyunk a központi vasútállomástól, és a buszpályaudvartól is.

Siófok legszebb, a közelmúltban felújított parkján a Jókai parkon keresztül jutunk el a 150 m-re lévő kikötőhöz, a bárokkal és szórakozóhelyekkel teli Petőfi sétányra, illetve a siófoki nagystrandra (Plázs), és a közeli szabad strandra. A szállodában 18 db 2-3-4 ágyas szoba található, minden szobához külön fürdőszoba (zuhanyzó, WC) tartozik, a szobák LED TV-vel, hűtőszekrénnyel felszereltek.

Minden szobánk légkondicionálóval felszerelt. A szálloda szobái 2017-ben és 2018-ban teljes körűen felújításra kerültek, melyet 2019-ben a lobby és reggeliztető felújítása követett. Ez idő alatt és után az épület is kívülről új színeket kapott, kibővítésre került a wifi hálózat, megszépült a kert és teraszunk, valamint több lépésben 2022-re minden szobánk légkondicionálóval felszerelésre került.

A szálloda területén, illetve a szobákban ingyenes wifi internet hozzáférés áll rendelkezésre. A Solero Hotel nagy zöldterület tartozik, személygépkocsival érkező vendégek részére zárt parkoló vehető igénybe. Kertünkben hinta, csúszda, tollaslabda és ping-pong asztal várja a játékra vágyó gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

OTP, MKB, K&H Széchenyi Pihenőkártyák mindegyikét elfogadjuk.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 28. - augusztus 30.
Ingyenes légkondícionálás
18 szoba, 50 férőhely
NTAK azonosító: SZ19000616


előzőkövetkező