Hotel Carbona Thermal Spa, 260 szoba 520 férőhely

A Hotel Carbona Thermal Spa Hévízen, a fürdőváros központjában, a világhírű termáltótól sétatávolságra, egy 4, 5 hektáros park¬ban, csodálatos környezetben várja vendégeit. A szálláshely 260, erkéllyel rendelkező szobát kínál, a vendégek különféle kategóriából és lakosztálytípusok közül választhatnak.

A többszörösen díjnyertes szálloda mintegy 1000m2 felületű fürdőparadicsoma 3 fürdővel és 6 medencével gondoskodik arról, hogy mind a felnőttek, mind a gyermekek felejthetetlen wellness-élményben részesüljenek. A kültéri melegvizes élménymedence, az úszásra csábító sportmedence, a pezsgőfürdő és a szaunavilág minden igényt kielégít.

A hévízi gyógyvíz jótékony hatását a vendé-gek a római korok hangulatát idéző termálfürdőben élvezhetik. A hotelben a gyógy-, wellness- és szé¬pészeti kezelések óriási választéka vehető igénybe. A spa- szolgáltatásokat a különböző masszázsok, kényeztető pakolások, komplex testkezelések, keleti mozgásterápiák és meditációs programok teszik teljessé.

A szálloda éttermében hazai és nem¬zetközi ételspecialitásokat fogyaszt¬hatnak, illetve nagy szerepet játszik a gazdag regionális gasztronómiai kínálat bemutatása is. A természet¬közeli Platán Café&Juice Bar kávé és házi sütemény különlegességeivel ké¬nyezteti vendégeket, a bárhoz tartozó 50 fős terasz a vacsora utáni beszél¬getések kedvelt helyszíne.

Az élményfürdő melletti Neptun Poolbarban wellness snackkeket, a Carolina Bárban kellemes zene mellett pedig remek koktélokat kóstolhatnak az idelátogatók. A hotel ideális helyszíne konferenciák, céges és családi rendezvények, esküvők, workshopok programjainak akár 300 főig. A szakmai programok mellett itt egyszerre biztosított a pihenés és szórakozás, ami egyetlen csapatépítő programból sem maradhat ki.

A környék számos szabadidős lehetőséget, látnivalót kínál, legyen szó természeti szépségekről, történelmi- vagy kirándulóhelyről, kulturális programokról. Karbantartási munkálatok: 2024. május Külső élménymedence: május 13-15. 2024. június Úszómedence: június 10-12.

Wellness medence: június 19. 2024. szeptember Wellness medence: szeptember 25. 2024. október Külső élménymedence: október 14-16. 2024. december Wellness medence: december 12. Felhívjuk figyelmét, hogy az összes vendég (2023. december 31-től a 14 év alatti gyermekek számára is) érvényes fényképes igazolványa (személyi igazolvány, kártyaformájú vezetői engedély vagy útlevél) szükséges bejelentkezéskor a hatályos törvények szerint.

A 14 év alatti vendégek adatait képviselőjük (pl. szülő, gondviselő) nyilatkozata alapján is rögzítheti a szálláshely. A recepción digitálisan beolvasott igazolványokat a Vendég Információs Zárt Adatbázis (VIZA) rendszer rögzíti legfeljebb két évig. Okmány hiányában az előírásoknak megfelelően nem biztosítunk szálláshely-szolgáltatást.

A végösszeg a fizetés napján esedékes árfolyamon kerül átszámításra. Tisztelettel kérjük Önt/Önöket, hogy szállodánk különböző területein - eseménytől függően -alkalomhoz illő öltözetben szíveskedjenek megjelenni. Ebédnél, vacsoránál és a bárokban kérjük az Uraknál a hosszú nadrág viseletét, ezzel is megelőzve a helyszínen ebből fakadó problémákat, kellemetlen helyzeteket.

Szíves megértésüket köszönjük.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
260 szoba, 520 férőhely
NTAK azonosító: SZ19000232


előzőkövetkező