Hunguest Hotel Helios, 164 szoba 352 férőhely

SZÁLLODA Várjuk a megújult Hunguest Heliosban, a világhírű Hévízi-tó közelében, egy csodálatos, öthektáros parkban. Letisztult elegancia, barátságos hangulat, gasztronómiai és wellness élmények várják a pihenésre és feltöltődésre vágyó vendégeinket.  A szálloda túlnyomórészt kétágyas szobával rendelkezik.

A szobák 20 m² alapterületűek, keleti, illetve nyugati tájolásúak, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, zuhanykabinos fürdőszobával felszereltek. Mindemellett mindegyik szobában megtalálható a nagyméretű LED tv, telefon, szobaszéf, minibár és nagysebességű WIFI.

WELLNESS A wellness részlegen a vendégek élvezhetik az egész évben üzemelő kiúszós élménymedencét, a szálloda parkjában szezonálisan működő élménymedence, szállodánk Fürdőházában saját kútból táplált, fedett gyógyvizes medencét. Wellness szolgáltatásaink között megtalálható még: a jakuzzi, a szaunák a - finn-, infra-, aromaszauna - skótzuhannyal, jégoltár, gőzkabin, sószoba.

Preventív programok (aromafürdők, kozmetikai kezelések), különböző masszázsok, testkezelések állnak a vendégek rendelkezésére. ÉTTEREM A Hunguest Helios étterme egész évben várja Vendégeit. Szállodánk ROGER étterme a szálloda Lobbyjának 1. szintjén található, ahol büféreggeli és büfévacsora keretében megtalálhatóak a szezonálisan változó, tájjellegű, hazai és nemzetközi fogások.

LOBBY BÁR A szálloda halljában Lobby bár áll a vendégek rendelkezésére, ahol snack jellegű ételek mellé alkoholos és alkoholmentes koktélokat, valamint kávé- és teakülönlegességeket is kínálunk. RENDEZVÉNY Szállodánk különtermei, kiválóan alkalmasak kisebb üzleti és családi rendezvények magas színvonalú lebonyolítására.

További részletekért és ajánlatért kérjük, keresse kollégáinkat.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
164 szoba, 352 férőhely
NTAK azonosító: SZ24087069


előzőkövetkező