Kaiser Apartman, 4 apartman 8 férőhely

Szobák, szolgáltatások Négy barátságosan berendezett apartmanban szállhatnak meg Hévíz településen a Kaiser Apartman Hévíz vendégei. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíni parkolóban leparkolhatja. A nyári hőség miatt nem kell aggódnia, egyes apartmanokban légkondícionálás biztosított (erről az egyes apartmanok adatlapján tud meggyőződni).

Ha rendelkezik hordozható számítógéppel vagy okostelefonnal, saját maga is csatlakozhat az internethez a szálláshelyen rendelkezésre álló vezeték nélküli (WiFi) hozzáférésen keresztül. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a lenti adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés 800 méterre van a Hévízi-tó. Étkezés A feltüntetett szobaárak ellátás nélkül értendők. A legközelebbi étterem 50 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 50 méterre fekszik. A helyszínen van grillezési lehetőség. Fizetés A foglalást készpénzzel és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni.

A Kaiser Apartman Hévíz a foglalás sikeres visszaigazolása után 30% előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás A legkorábbi érkezés időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00. Magyarul, angolul és németül tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak. Szallas.

hu értékelés Az apartman 10-es pontszámot és ezzel Kiváló minősítést kapott 1 értékelés alapján a Szallas.hu-n.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
4 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA19020773


előzőkövetkező