Fecske Family Apartman, 1 apartman 10 férőhely

Nagycsaládosoknak vagy baráti társaságnak ajánlom 5 hálószobás, jakuzzis jól felszerelt fejújított, kényelmes, saját kertes apartmanunkat, csak pár lépésre a Balatontól. Az apartman saját használatra lett teljesen felújítva és átgondolt igényességgel berendezve egy igazi otthon kényelmével.

Az 5 hálószobán kívül külön nappali, amerikai konyha, 2 fürdőszoba, mosdókonyha, több nagy terasz és kert is szolgálja egy nagy család vagy társaság tagjainak intim szféráját. Gyalog pár percen belül van egy nagyobb szabad strand, edzőpark, foci- strandröplabda pálya, játszótér, éttermek, halsütöde, fagyizók, üzletek stb.

Az utca és a környék csendes, rendezett és barátságos. Minden adott egy klassz családi nyaraláshoz. Zamárdi felső nyugodt, családias környék, elég messze van a bulik helyszínétől ahhoz, hogy nyugodtan pihenhess, de autóval, taxival 8-10 perc alatt elérhető Siófok aranypart, plázs vagy másik irányba a Zamárdi nagy szabad strand, Balaton Sound fesztivál, Mauro étterme stb.

Gyalogos közelségben megtalálható mindenféle bolt, kávézó, fagyizó, éttermek, sportolási lehetőségek. A házból kilépve kb. 150 lépésre van a balaton, egy kisebb szabad partszakasza, ami alkalmas fürdőzésre, napozásra, horgászatra, itt igénybe vehető az apartmanunkhoz tartozó saját stég is.

Egy utcával arrébb pedig egy nagyobb szabad strand található, sportpályákkal, büfé étteremmel, stéggel, vizibicikli kölcsönzővel. Közel van a Zamárdi kalandpark is, autóba ülve pedig komppal átmehetünk Tihanyba, szombatonként érdemes kimenni az ottani piacra. Autóval érkező vendégek a ház előtt tudnak parkolni.

Vonattal a Zamárdi-felső állomás csak pár perc séta a háztól.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA21003347


előzőkövetkező