Aranypart Apartman, 1 apartman 4 férőhely

SZOMBATTÓL SZOMBATIG FOGLALHATÓ A nyaraló Siófok Aranyparton, Siófok-Szabadifürdő közvetlen közelében található, a Galérius Termál és Élményfürdő szomszédságában. A Balaton a hátulsó kaputól 30 méterre található, ahol a 3 km-es szabadstrand is van. A vízparton a közelben büfék, gyermek játszóhelyek, vizisípálya, vízibicikli kölcsönző található.

A nyaraló 50 méteres körzetében bevásárlóközpont, éttermekkel, üzletekkel, élelmiszerbolttal. A városközpont szezonálisan működő busszal, gépkocsival, gyalogosan megközelíthető. A vasútállomás 100 méterre található. A környezet modern, elegáns, minden igényt kielégít.

A nyaraló kerítéssel körbezárt társasház, saját parkolóhellyel. A társasházban magánapartmanok találhatóak. Az apartman földszinti, kertre néző lakás, két légtérrel. Nappali, hálószoba, fürdő és terasz. A hálószobában franciaágy, illetve gyermekágy (3-5 éves korig), a nappaliban pedig kihúzható kanapé.

Igény szerint pótágy. Maximálisan 4+1 fő helyezhető el. (4 felnőtt 1 gyermek) Az apartman felszerelt, 2 helyes főzőlap, hűtőszekrény, TV, mikrohullámú sütő, kávé és teafőző, vízforraló, vasaló, konyhaedények, evőeszközök. Ágyneműt biztosítunk, törölközőt hozni kell.

A nyaralás befejeztével a végtakarítást kérjük elvégezni, szükség esetén költségtérítéssel átvállaljuk. A medence használata időkorláthoz kötött, 10:00 - 21:00 óráig használható naponta. A medencébe gyermekjátékok, gumimatrac, stb. nem vihetőek be. Grillezési lehetőség nem biztosított.

Wifi, TV rendelkezésre áll. Klíma nincs, de a hőszigetelés és az apartman fekvése miatt nem is szükséges, még a legmelegebb nyári napokon sem. Kauciót kérünk, melyet az apartman átvételekor visszaadunk. TUNUSOK: SZOMBATTÓL SZOMBATIG

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Wellness szolgáltatások
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA19012434


előzőkövetkező