Aszófői Apartmanház, 4 apartman 12 férőhely

TIHANYTÓL és BALATONFÜREDTŐL 2, 5 km. VENDÉGHÁZ CSODÁLATOS PANORÁMÁVAL. Aszófőn, 3 db apartman 2-3 fő részére, valamint 1 családi apartman 5 fő részére kiadó. Csendes, nyugodt környezet, csak pár percre a pezsgő életű Balatonfüredtől és Tihanytól.Egyedülálló panoráma nyílik a tihanyi fészigetre és a védett sajkodi öbölre.

Nagyobb családok vagy baráti társaságok részére is alkalmas, 12 fő elhelyezésére van lehetőség.Kiváló szálláshely kerékpártúrázóknak. Minden apartman teljesen felszerelt, elszeparált hálótérrel, saját konyhával és fürdőszobával áll a vendégek rendelkezésére. Kertben grillezési, bográcsozási lehetőség, valamint zárt parkoló.

Balaton part és strand 800 méter. Változatos kirándulási programok, Balaton-felvidék 5 km. Veszprém-Balatonfüred 2023-ban Európa kultúrális fővárosa. Bőséges programkínálat a két helyszínen. Balatoni Kerékpárút a szállástól 20 méterre található.Bringa csekkpont, fedett kerékpártároló, kölcsönzés és szervizelési lehetőség a helyszínen.Szép kártya elfogadóhely.

Szép kártyás fizetés esetén 3.5% -ot számolunk fel.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: április 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
4 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA21000927


következő