Ilona Apartmanház, 8 apartman 25 férőhely

Az Ilona Apartmanház Siófok üdülő övezetében, a Balatontól 100m-re egy csendes utcában található. A nyugodt kertvárosi környezet, ideális családoknak és megnyugvásra vágyóknak. Ugyanakkor nagy előnye, hogy a város központja is csak pár száz méterre található, gyalogosan 10 perc alatt elérhető.

A 2 szintes apartmanház alsó szinten két 2021-ben teljesen felújított klímatizált apartman található. - Egy 2 vagy 3 személy számára kényelmes 30m²-es garzonlakás van. Amiben teljesen felszerelt konyha és egy fürdőszoba került kialakításra. Az apartman LCD Tv-vel és klíma berendezéssel felszerelt. - Egy 4 vagy akár 5 személy számára kényelmes, tágas 2 szobás 70m²-es lakás található.

A lakásban konyha, tágas étkező, egy tusolóval és WC rendelkező fürdőszoba és egy különálló WC található. A szobák LED TV-vel és klíma berendezéssel vannak felszerelve. Ideális családoknak, vagy baráti társaságok számára. A 2 szintes apartmanház emeleti részén 3 darab klimatizált, kétágyas, komfortosan berendezett apartman található, melyek teljesen felszerelt konyhával, étkezővel, LED Tv-vel, fürdőszobával rendelkeznek.

Két apartman, kinyitható fotelágyakkal, 4 ágyasra bővíthető. A fürdőszobában tusoló és WC található. A konyha mikróval, hűtőgéppel, villanytűzhellyel, evőeszközökkel, tányérokkal, poharakkal, főző és sütő edényekkel fel van szerelve. Mindegyik szobához tartozik erkély.

Az utca fronttól távolodva a két szintes ház mögött van egy 3 szobás földszintes épület, aminek közvetlen kertkapcsolata van. Itt mindegyik szobában van fürdőszoba, ami tusolóval és WC-vel van felszerelve. Mindegyik szoba rendelkezik LED TV-vel és hűtőszekrénnyel. A szobához tartozik egy terasz ahol asztal és székek vannak.

Itt lehet étkezni vagy kikapcsolódni, olvasni, kártyázni. Vendégeinknek ingyenes parkolást, valamint ingyenes WIFI internetelérést biztosítunk. A kertben grillsütő-grillterasz áll kedves vendégeink rendelkezésére. Reméljük Önt is hamarosan a ház vendégeként üdvözölhetjük.

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: február 16. - szeptember 30.
Macska, kutya ingyenesen bevihető
8 apartman, 25 férőhely
NTAK azonosító: MA22039640


előzőkövetkező