Ensana Thermal Aqua, 231 szoba 426 férőhely

Hévíz első All Inclusive gyógy- és wellness szállodája, a városi parkerdő közvetlen szomszédságában, a híres hévízi tó közelében vár Téged.

Ha egyedül, vagy kettesben jöttök: add át magad feltöltő és relax programjaink kényeztetésének őrizd meg egészséged, használd ki a szálloda saját forrásból érkező, ásványi anyagokban gazdag gyógyvízét, és látogass el gyógyászati részlegünkbe is. - az egészségedre az asztal mellett is ügyelhet; All Inclusive kínálatunk az egészséges életmód jegyében kerül összeállításra Ha a család többi részét sem szeretnéd otthon hagyni all inclusive kínálatunkban biztosított a változatosság, így a legválogatósabb csemete sem marad ízletes fogás nélkül Bubbles Club nyáron és iskolai szünidőben animációs programok, valamint számos gyerekbarát szolgáltatás biztosítja a legkisebbek kikapcsolódását is - saját kert és kültéri játszótér vár titeket, ahol a gyerekek nyugodtan játszhatnak, míg ti a parton, agy a medencében pihentek - Csecsemő is jönne veletek?

Vagy sokan vagytok a családban? Kérjétek ajánlatunkat családi apartmanunkra. Korlátozott számban összekötő ajtós superior szobákat is tudunk biztosítani (a szabad kapacitás függvényében).

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
231 szoba, 426 férőhely
NTAK azonosító: SZ22051351


következő