Arion Apartman, 2 apartman 8 férőhely

Kedves Balatonfüredre Látogató. Az Arion Apartmanházban két önálló, külön bejáratú apartman érhető el, mindkettő saját, jól felszerelt konyhával és fürdőszobával. A nagyobbik, felső apartmanunk kétszintes, (magasföldszint plusz emelet).

A magasföldszinten tágas, légkondicionált amerikai konyhás nappali, az emeleten pedig a hálószobák és a fürdőszoba található, mindegyik szoba két fő helyezésére alkalmas és mindegyik szoba erkélyre nyíló ablakkal rendelkezik. A konyhában kombinált hűtő-fagyasztó, mosogatógép, villanytűzhely, kávéfőző, mikró, vízforraló is található.

A fürdőszoba zuhanyzós, a WC-vel egy helyiségben található. A kisebbik apartman alagsori/szuterén elhelyezkedésű, ebből adódóan a legnagyobb kánikulában is hűvös hálószobával rendelkezik. Az apartman előtt kis térköves előtérben szabadlevegőn fogyaszthatják el a reggeli kávéjukat.

A konyhában kombinált hűtő-fagyasztó, villanytűzhely, sütő, kávéfőző és vízforraló található. A fürdőszoba zuhanyzós, a WC-vel egy helységben található, mosógéppel felszerelt. Az Arion Apartman Balatonfüred nyugodt, csendes részén fekszik, bicikliúton is közvetlen megközelíthető, utcája frissen felújított.

Balatonfüred városa nemcsak gyönyörű környezete miatt népszerű, hanem számos kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget is biztosít az itt megszállóknak. Az apartman a látványos Esterházy strandtól csupán 1, 5 km-re található, a közelben lenyűgöző túraútvonalak, a Koloska-völgyi vadaspark és nagyszerű borpincék elérhetőek.

Biciklikölcsönzési lehetőség és számos vízisport nyújt lehetőséget az aktív kikapcsolódásra.

Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 5. - október 7.
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA21004302


előzőkövetkező