Apartman Möbius, 1 apartman 4 férőhely

Apartmanunk Siófok Ezüstpart részén a szabadstrandtól 200m távolságra helyezkedik el. A szabadstrand füves, fákkal árnyékolt, strandröplabda pályával, parti büfével, közelben vizibicikli kölcsönzővel várja a nyaralókat, ami igazán kellemessé teszi a strandon tartózkodást. Az apartman átlagosnál nagyobb, 2 különálló hálószobával, nagy nappalival.

A teakonyha jól felszerelt, és az étkezővel egy légtérben van, ami a nagy, északi fekvésű teraszra nyílik. Az udvaron napozó ágyak, grillező, a teraszon kültéri étkező garnitúra gondoskodik arról, hogy a reggeliket vagy a kávét a szabadban lehessen elfogyasztani. A parkolás udvaron belül megoldott. 200-500m távolságon belül több étterem is található, valamint 2 nagy élelmiszerbolt hosszantartó és hétvégi nyitvatartással.

A hajóállomás 1, 5 km távolságra van, gyógyszertár szükség esetén szintén csak 400m távolságra van. Siófok a nyári hónapokban rengeteg programot kínál, kerékpárútja sok helyen közvetlen a parton halad, este a naplemente pedig csodálatos látványt nyújt, amiben az apartmanból 4 perc sétával akár minden este gyönyörködni lehet.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 30.
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22043233


előzőkövetkező