Aquilo Hotel Panoráma, 36 szoba 82 férőhely

Szeretne eltölteni pár kellemes napot a Balaton parton, ahol felejthetetlen élményekkel gazdagodhat? Szeretné a vízparton, privát srandon élvezni a napsugarakat és feltöltődni energiával? Szeretne relaxálni és élvezni a természet csendjét és nyugalmát távol a stresszes hétköznapok világától?

Szeretne egy romantikus hétvégét eltölteni szíve választottjával egy festői szépségű helyen? Válassza a tihanyi Aquilo Hotel Panorámát, és teljesítjük vágyait. Az Aquilo Hotel Panoráma a Tihanyi félsziget füredi oldalán, közvetlenül a Balaton partján fekszik. A szálloda három épületében összesen 33 légkondicionálható szoba, 2 családi szoba és 1 kellemes hangulatú apartman várja a pihenésre, kikapcsolódásra vágyó Vendégeinket.

A szobák egy része a Balatonra néz. Reggelente a teraszon ülve, a reggeli kávét kortyolgatva csodálatos balatoni panorámában gyönyörködhetnek, este pedig az éjszakai Balaton látványa nyújt felejthetetlen élményt, miközben élvezettel kóstolgatják borvidékünk nemes nedűit. Napközben a szálloda füves magánstrandján élvezhetik a Balaton hűsítő hullámait és a nyári napsugarak melegét.

A szállodához tartozó nyírfákkal és fűzfákkal borított szigeten - mely a Balatonon egyedülálló - a horgászok hódolhatnak szenvedélyüknek. Az aktív kikapcsolódásra vágyók számára a szálloda előtt haladó kerékpárút kiváló kiindulási pontot biztosít a Balaton-parti illetve a Balaton-felvidéki kerékpártúráknak.

Szállodánkban a legkisebbek sem maradnak élmény nélkül, gyermeksarokkal és egyre növekvő játéktárral várjuk kis vendégeinket. Szeretne Ön is részese lenni ezeknek az élményeknek? Foglaljon még ma, nehogy lemaradjon róla. Bizonyos időszakokban félpanziós ellátás is foglalható - ez svédasztalos reggelit és kétfogásos vacsorát foglal magában.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 29. - szeptember 5.
Ingyenes légkondícionálás
36 szoba, 82 férőhely
NTAK azonosító: SZ19000155


előzőkövetkező