Danubius Hotel Annabella, 384 szoba 883 férőhely

NYÁR, NAPFÉNY, CSOBBANÁS A szezonálisan nyitva tartó Danubius Hotel Annabella saját, füvesített és fákkal borított Balaton-parti stranddal, medencékkel, sportolási lehetőségekkel, gyermekprogramokkal, magas színvonalú szolgáltatásokkal és tapasztalt személyzettel várja Önt a város központjában, a Tagore sétány végén.

A szálloda saját strandja biztosítja a zavartalan kikapcsolódást. Nem kell attól félnie, hogy nem jut napozóágy, vagy elfoglalják árnyékos pihenőhelyét, miközben Ön a parkfitnesz eszközökön edz, vagy a koktélját iszogatja a medence partján.

Az Annabella igazi gyerekparadicsom is: a kicsik szórakoztatásáról a Bubbles Club szakképzett animátorai gondoskodnak június közepétől augusztus végéig, a nagyobbak a SEGA izgalmas játékgépeit is felfedezhetik. Éttermünkben a helyi ízeken van a hangsúly, heti két alkalommal pedig tematikus, zenés estet is rendezünk.

A gazdag büfévacsora alkalmával korlátlan alkoholmentes italfogyasztást kínálunk grátisz, mely a szálloda éttermében fogyasztható el italautomatáinkból. Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy Standard, Superior és Premium szobáink különböző emeleteken találhatóak. A szálloda biztosítja a laktózmentes, gluténmentes és vegetáriánus étkezést félpanzió esetén.

Ezen felül érkező speciális étkezési kéréseket 6000 Ft/ fő / nap felár ellenében tudja a szálloda teljesíteni (pl.: vegán, hisztamin érzékenység).

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: április 22. - október 13.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
384 szoba, 883 férőhely
NTAK azonosító: SZ22050977


következő