Éden Apartman, 2 apartman 7 férőhely

Az Éden apartman -Veszprém, a királynék városa- belvárosában - központtól 200 m-re található. Parkolóhely biztosított. Konyha a vendégek rendelkezésére áll, mikrohullámú készülék, kávéfőző, hűtőszekrény is. Balatonfüredtől 18 km-re, a Balatontól való távolság gépkocsival 12 perc.

Megközelíthetőség: A szálláshely a Kórháztól és a buszmegállótól 200 m-re található a Balatonalmádi felé vezető úton. A szállás a kettős körforgalom között szervizúton található a Katedra nyelviskola, temetkezési iroda és dohánybolt mellett. A szobákban csak az apartmanba bejelentkezettek tartózkodhatnak, amennyiben más is tartózkodik a szálláshely területén a 15000 ft-os kaució nem jár vissza.

A szobákban egy franciaágy és egyszemélyes heverők találhatók-7 -9 fő részére. A szobából nyílik a fürdőszoba is. Üzleti utakra, kisebb baráti társaság részére kitűnő. Színház könnyed 5-10 perces sétával megközelíthető. Fontos. a szoba lefoglalása előtt a szálláshellyel telefonon a kapcsolatot felvenni szíveskedjenek a túlfoglalás elkerülése érdekében.

Amennyiben ez elmarad, a foglalásra garanciát nem tudunk vállalni.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Macska, kutya bevihető (fizetős)
2 apartman, 7 férőhely
NTAK azonosító: MA19008693


előzőkövetkező