Danubius Hotel Marina, 349 szoba 884 férőhely

Év Szállása 2019 - Szakmai Díj III. hely ÚJDONSÁG 2022 Nyár. Az extra csobbanást most a vízi élménypark biztosítja a Danubius Hotel Marina strandján. Felár ellenében, karszalaggal és mentőmellénnyel vár a Balaton hűsítő vize és az élménypark játékos elemei. A Danubius Hotel Marina superior all inclusive ellátással, saját partszakasszal a Tagore-sétány végén helyezkedik el.

A szálloda főépületében 277 superior kétágyas szoba és 24 db apartman található. A Lido épületszárny 12 db superior szobája és a 36 db apartman mindegyike balatoni panorámát és saját erkélyt biztosít vendégeink számára. Szállodánk minden szobája és apartmanja légkondicionált, valamint térítésmentes Wi-fi áll rendelkezésre. Őrzött, biztonságos parkolónk felár ellenében vehető igénybe.

All inclusive kínálatunk keretében napszakonként változó korlátlan étel- és italfogyasztás várja vendégeinket. Éttermünkben bőséges svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora kínálat áll rendelkezésre. A hazai alapanyagokat és ízeket felvonultató fogások mellett népszerű nemzetközi finomságokat is megkóstolhatunk.

A szálloda kertje hatalmas, saját balatoni partszakasszal rendelkezik, ahol a gyermekek számára sekély vízű, homokos öböl biztosítja az önfeledt pancsolást. A kényelemről nagyszámú és térítésmentesen igénybe vehető napozó ágyaink gondoskodnak. A pálmakertben minden nap 12.00-17.00 között változatos büfékínálat (lángos, palacsinta, pizza, fagylalt) teszi teljessé az all inclusive szolgáltatást.

A mozogni vágyókat röplabdapálya, kosárlabda és focipálya várja. A szállodához fedett medence, szauna, tekepálya és kinti élménymedence is tartozik.

A sárkányos vízköpőtől, a mérleghintán át, a különböző méretű csúszdákig számtalan vidám, vizes játék várja a gyermekeket az örömteli lubickolásra hangolt medencében. Élménymedence elemek: - állatos vízköpő és billegő élményelemek, - mérleghinta, - mini csúszdák, - vízi ösvény ügyességi játék kötélhálóval, - vízi vár 3 csúszdával Vízmélység: 25-100 cm Nyitástól zárásig a Bubbles Club képzett animátorai játékos programokkal gondoskodnak a gyermekek szórakoztatásáról.

A szálloda különtermei kiváló helyszínül szolgálnak mini konferenciák, megbeszélések és tréningek lebonyolítására. A hatalmas kert alkalmas csapatépítő programok megrendezésére is. A Balatonfüredre látogatókat a strandoláson kívül számos sportolási lehetőség várja: vitorlázás, szörfözés, vízisízés, horgászat, tenisz, fallabda és lovaglás.

A városi strandon és az aquaparkban vízicsúszdák és kölcsönözhető vízi eszközök szolgálják a vendégek szórakozását. A környék kitűnő kirándulási lehetőségeket kínál, szép túrák tehetők a Tamás-hegyre a Jókai-kilátóhoz, a Koloska-völgybe, Tihanyba vagy távolabb, az északi part településeire.

Vendégeink Balatonfüreden gazdag programkínálatból válogathatnak. Hangversenyek, nemzetközi vitorlás versenyek, Vitorlabontó Ünnepség, Anna-bál, Kékszalag, Öbölátúszó verseny, Borhetek várják a sport, a kultúra és a gasztronómia szerelmeseit. A szálloda biztosítja a laktózmentes, gluténmentes és vegetáriánus étkezést all inclusive esetén.

Ezen felül érkező speciális étkezési kéréseket 6000 Ft / fő / nap felár ellenében tudja a szálloda teljesíteni (pl.: vegán, hisztamin érzékenység).

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: április 25. - október 13.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
349 szoba, 884 férőhely
NTAK azonosító: SZ22050980


előzőkövetkező