City Center Apartman, 1 apartman 4 férőhely

A Siófok központjában elhelyezkedő City Center apartman csendes zsákutcában a Sió csatorna mellett, a Balatontól 500 m-re helyezkedik el. Közvetlen közelében bevásárlási lehetőségek, éttermek, mozi, konditerem, szórakozó helyek találhatóak. Rendezett, szép környezetben, kertre néző szobákkal várja az ide érkező vendégeket.

A földszinten lévő apartman tágas nappalival, jól felszerelt konyhával, fürdőszoba WC-vel, kényelmes hálószobával rendelkezik. A hálószoba ágyneművel felszerelt. A szálláshelyen a vendégek kis méretű törölközőt kapnak, fürdőlepedőt nem. A konyha hűtővel, kávé-teafőzővel, mikrohullámú sütővel, mosógéppel, edényekkel, egyéb konyhai eszközökkel ellátott.

A nappaliban síkképernyős TV áll a vendégek rendelkezésére. Parkolás ingyenes. WIFI ingyenesen elérhető az ingatlan egész területén. Takarítás előre egyeztetve, térítés ellenében igényelhető. A város színes programokkal várja az ide látogató vendégeket. Siófokról tavasztól őszig indulnak a menetrendi és sétahajók, főszezonban pedig a programhajók.

Színpadi előadások, jazz koncertek a szabadtéri színpadon. Kihagyhatatlan célpontja a vízparti nyaralásnak a Plázs. A siófoki Nagystrand hatalmas, fehér homokos partszakaszán elterülő PLÁZS színes programokkal várja a fiatalokat. Leány és Legény búcsút tartani a szállás területén nem lehetséges.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23064964


előzőkövetkező