Villa Field6, 1 apartman 4 férőhely

Az MF SilverLake Wellness Apartment kertre néző, terasszal és vízforralóval ellátott szállást kínál, mintegy 3, 8 km-re a Bebó Aquaparktól. A siófoki Aranypart strandjaitól 1, 1 km-re fekvő, légkondicionált szálláshely ingyenes wifivel és helyszíni magánparkolóval várja vendégeit (1db parkoló áll a vendégek rendelkezésére.).

A medencére néző, erkélyes apartmanhoz 1 hálószoba, nappali, síkképernyős kábel TV, felszerelt konyha, valamint zuhanyzóval ellátott fürdőszoba tartozik. A szálláshely grillezőt is kínál. Az MF SilverLake Wellness Apartment vendégei a beltéri medencét, szaunát (500ft/zseton, érkezéskor jelezni kell) és a kertet is igénybe vehetik.

A wellness nyitvatartása: minden nap 8:00-tól 21:00-ig. A népszerű látnivalók közül a Jókai park, az Ásványmúzeum és a siófoki kikötő egyaránt a közelben helyezkedik el. Az MF SilverLake Wellness Apartment szállásához legközelebbi repülőtér a 72 km-re lévő Hévíz–Balaton repülőtér.

Vendégeink elfogulatlan értékelései alapján ez Siófok egyik legkedveltebb része. A szálláson beszélnek magyarul, angolul.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22050704


előzőkövetkező