Apartman Soós, 2 apartman 10 férőhely

Szezonálisan nyitva tartó apartmanjaink a Balaton déli partján, Siófokon, egy ikerház emeletén találhatóak külön bejárattal, melyek csigalépcsőn közelíthetőek meg. NEMDOHÁNYZÓ apartmanjaink 120 m2 nagyságúak és egyenként 8+2 fő elhelyezésére alkalmasak. (APARTMAN A, APARTMAN B) KIFEJEZETTEN PIHENŐVENDÉGEK RÉSZÉRE.

A házhoz kert tartozik, ahol grillezési és bográcsozási lehetőség van, továbbá kerti garnitúra, napozóágyak, gyerekhinta és homokozó is található. (A kert közös használatú az ikerház másik apartmanjával. ) 2 autónak parkolóhelyet tudunk biztosítani a zárt udvarban ill. garázsban.

A TULAJDONOS A FÖLDSZINTEN LAKIK. Az apartmanban található: - 2x2 ágyas szoba - 2x3 ágyas szoba - 2 balkon - nappali Tv-vel - étkező - jól felszerelt konyha (mikro, hűtő, kávéfőző, toast sütő, edények, poharak, tányérok, stb. ) - 1 fürdőszoba káddal (mosógép) - 1 fürdőszoba tusolóval és wc-vel - 1 különálló wc WI-FI az apartman területén elérhető.

A házhoz 400 m2-es füvesített terület tartozik, ami közös használatú az ikerház másik apartmanjával. A kertben található: fedett kerti bútor, napozóágyak, hinta, homokozó, grillező, bográcsozó hely. A ház területén futballozni tilos. A kertben épített grillsütőhöz rács ill.

tárcsasütő, a bográcsozáshoz bográcsállvány és 10 l-es bogrács áll rendelkezésükre. Faszenet, fát ill. begyújtó folyadékot nem biztosítunk, azt mindenkinek magának kell beszereznie. KEDVES VENDÉGEINK. AZ APARTMAN A PIHENÉST SZOLGÁLJA.

A ZAJONGÁS, A HÁZBAN ÉS A KERTBEN VALÓ BULIZÁS SEM NAPPAL, SEM ÉJJEL NEM MEGENGEDETT. (Ezért akik ilyen céllal érkeznének, azok a későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében kérem ne nálunk foglaljanak szállást.) Háziállat nem hozható. Az érkezés napján az apartman 15.00 órától foglalható el, bejelentőlap kitöltése, házirend aláírása, kaució (70.000 Ft) és a szállásdíj megfizetése ellenében.

Távozás napján 10.00 óráig kérjük az apartmant elhagyni - átadni olyan állapotban, mint amilyen az érkezéskor volt - és a kulcsokat leadni. A kaució azután kerül visszafizetésre, ha a házban mindent rendben találtunk. Amennyiben vendégeink 10.15-ig nem hagyják el az apartmant, úgy pótdíjat számolunk fel.

Foglalását 50% előleg megfizetésével tudjuk elfogadni. .Az oldal rendszerében történő foglalás után kérem minél előbb vegyék fel a kapcsolatot velünk, mert csak abban az esetben tudjuk garantálni a foglalás létrejöttét. Foglaló visszatérítése: a lefoglalt időpont előtt 1 hónappal történő lemondás esetén.

A visszatérítés költsége a megrendelőt terheli. A szállásdíj fennmaradó részét érkezéskor előre, egy összegben készpénzben kell kiegyenlíteni. A megegyezett időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza, mivel Ön lefoglalta az adott időtartamra az apartmant.

SZÉP KÁRTYÁT elfogadunk. (OTP, K&H, MKB) A szállás ára tartalmazza: víz-, gáz-, villanyköltség, ágynemű, törölköző, végtakarítás díját. Idegenforgalmi adó pluszban fizetendő: 550 Ft/fő/éj NTAK regisztrációs szám: MA19002963

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 29. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA19002963


előzőkövetkező