Ciao Lilla Apartman, 1 apartman 6 férőhely

A Ciao Lilla apartman Keszthely kiváló részén helyeszkedik el, egy új épitésű társasházban. A keszthelyi városi strandtól 1, 7 km-re, a gyenesi strandtól 2, 2 km-re, a Festetics-kastélytól pedig 800 méterre található.

A Libás strandtól 1, 5 km-re fekvő légkondicionált szálláshely ingyenes wifivel és helyszíni magánparkolóval várja vendégeit.A közelben található népszerű nevezetességek közé tartozik a Balatoni Múzeum, a Helikon Kastélymúzeum és a keszthelyi Szigetfürdő is. A legközelebbi reptér a 11 km-re fekvő Hévíz–Balaton repülőtér.A hagyományokban gazdag Keszthely számos műemlékkel és múzeummal rendelkezik.

Leghíresebb látnivalója a Festetics-kastély, amely Magyarország harmadik legnagyobb kastélya de híres vadászati múzeuma, babamúzeuma is. Itt található a 7, 5 méter hosszú óriásmakett, a Csigaparlament, amely 4.5 millió pannon-tengeri csiga felhasználásával készült.

Kedvelt látnivalók közé tartozik a népviseletbe öltöztetett babákat bemutató Babamúzeum, valamint a híres embereket, történelmi személyeket ábrázoló életnagyságú viaszfigurákat kiállító Panoptikum. A Balatoni Múzeumban a tó élővilága mellett a környék római kori, valamint néprajzi hagyományait mutatják be.

Keszthely a balatoni hajózás egyik központja. Kikötőjéből sétahajók indulnak és lehet vitorlázni is. Keszthely határában van a Balaton-felvidéki Nemzeti Park egyik bemutatóhelye, a madárgyűrűző központ Fenékpusztán. A Monarchia korát idézi a Balaton egyetlen épségben megmaradt és eredeti állapotába helyreállított Szigetfürdője, amely a Városi Strandhoz tartozik.

Ez a város legszebben kiépített strandja. A város másik, gyönyörű környezetben kiépített fürdőhelye a Libás strand, mely mellett található a vitorláskikötő

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA23080351


előzőkövetkező