Fügefa Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Szobák, szolgáltatások Kényelmes szobával, teljes házzal és nyaralóval várja vendégeit Balatonmáriafürdő településen a Fügefa Apartman Balatonmáriafürdő. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége ingyen a szálláshely zárt parkolójában hagyni. A szobák és a nyaralók saját erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek, ahol a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes estéket.

A számítógépet is magával hozhatja a pihenésre, hiszen a szálláshelyen ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) várja a szobákban. A nyaraló 75 m2 alapterületű, benne 1 nappali, 2 hálószoba, 1 fürdőszoba, 1 wc, 1 konyha és 1 terasz rendelkezésre áll. A nyaralóhoz saját kert vagy udvar is biztosított.

Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni. Elhelyezkedés 1.4 km-re található az Andrássy Mária Közösségi Ház, 4.1 km-re a Fizetős strand. Étkezés A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. 750 méterre találja a legközelebbi éttermet.

Fizetés Foglalását készpénzzel, bankkártyával és átutalással tudja kifizetni. A foglalás sikeres visszaigazolását követően a Fügefa Apartman Balatonmáriafürdő 100% előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás A legkorábbi érkezési időpont 15:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00.

A munkatársak magyarul, angolul és németül állnak rendelkezésére. Szallas. hu értékelés Az apartman 9, 8-as pontszámot és ezzel Kiváló minősítést ért el 2 értékelés alapján a Szallas.hu-n.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - október 1.
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23062484


előzőkövetkező