Chalet Apartmanház, 5 apartman 14 férőhely

Töltse jól megérdemelt szabadságát a 2020 nyarán nyílt Chalet Keszthely kényelmes lakosztályainak egyikében. Válassza bármelyiket, mindegyik otthonos, tágas és magas szinten felszerelt. Mindegyik apartman klimatizált, az összes bútor, felszerelési eszköz vadonatúj. Az apartmanház a családias Libás strand közelében található, amit 8 perc sétával gyalogosan is elérhetnek.

A közelben találhatóak élelmiszer boltok, éttermek, fitness terem és játszótér. A Balatont körülölelő bicikliútra is könnyen rá lehet csatlakozni, ami rengeteg kirándulási lehetőséget nyújt a közelben. Keszthely egyéb nevezetességei (Festetics Kastély, múzeumok, móló, állatpark) pár perc autózással elérhetőek.

A Chalet Keszthely apartman házban 2 földszinti és 3 emeleti apartman található. Földszinti apartmanok: Chalet Palace: A keszthelyi Festetics Kastély hangulatát idéző Chalet Palace egy 55 m2 alapterületű lakosztály, amihez saját 40 m2-es teraszos udvarrész tartozik. Chalet Balaton: a vízparti hangulatban berendezett lakosztály 50 m2-es, szintén 40 m2-es terasszal ellátott.

A földszinti lakosztályok igény esetén egybe is nyithatók, így ideális nagyobb családoknak, baráti társaságoknak. Mindkét apartman max. 4 személy elszállásolására alkalmas. A hálószobák nagyméretű ágyakkal felszereltek (160x200 cm) és a nappaliban szintén egy kényelmes, könnyen 160x200 cm-es ággyá alakítható kanapé található.

Emeleti apartmanok: Chalet Lavender: A 5 személyes lakosztályunk (60 m2) kényelmét levendulás környezetben élvezheti, ahol a hálószobákhoz 9 m2-es erély tartozik. A hálószobák külön bejáratúak. Chalet Forest: A 5 személyes lakosztályunk (60 m2) kényelmét erdei környezetben élvezheti, ahol a hálószobákhoz 9 m2-es erély tartozik.

A hálószobák külön bejáratúak. Chalet Hungarian Style: A magyaros stílusban kialakított apartman 4 személyes (40 m2) és egy 9 m2-es erkély tartozik hozzá. Az apartmanok nem dohányzók és nem áll módunkban állatokat fogadni. Bulik, rendezvények tartása nem megengedett. Az apartmanház előtt 1 parkolót tudunk apartmanonként biztosítani az utcán, mely díjmentes övezet.

Végtakarítást indokolt esetben felszámíthatunk. Chalet Balaton, Palace: NTAK: MA21001133 Apartman Chalet Forest, Hungarian Style, Lavender: NTAK: MA20015367 Apartman

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: január 1. - december 20.
Ingyenes légkondícionálás
5 apartman, 14 férőhely
NTAK azonosító: MA20015367


előzőkövetkező