Belvárosi Kertesház, 2 szoba 4 férőhely

Keszthelyen, a történelmi belvárosban, a sétáló utcáról nyíló csendes utcában található a kertesház. Teljesen felújított, 115 négyzetméteres házban, egy előtér, két hálószoba, egy nappali, konyha-ebédlő és két különálló fürdőszoba található. A kert 500 négyzetméteres.

Kialakításánál fontos szempont volt a kényelem, hogy élményt és kikapcsolódást nyújtson. A konyha jól felszerelt, villanytűzhely, automata kávéfőző, mikró, kombinálthűtő, kenyérpirító, mosogatógép, fűszerek, tea, kávé, méz, stb. A konyha-ebédlőben fatüzeléses kandalló található, a hideg estékre.

Az ebédlőből nyílik a fedett terasz, ahol lehet grillezni és étkezni. A kertben fenyőfák árnyéka alatt kerti pavilon, fatüzeléses pezsgő dézsafürdő, napozóágyak vannak a felnőttek részére. A gyerekeket hinta, trambulin, fa játszóház, csúszda, homokozó várja. A házhoz biciklik is tartoznak, 4 db felnőtt és 4db különböző méretű gyermek, melyekkel a Balaton-part és a strand pár perc alatt elérhető végig kerékpárúton.

A kertben 2 autó parkolására van lehetőség. Az ár tartalmazza a ház és a kert kizárólagos használatát maximum 10 főig. Szobák elrendezése: 1. szoba: 21 nm, franciaággyal, síkképernyős TV-vel, szobához tartozó zuhanyzóval és külön mosdóval 2.

szoba: 21 nm franciaágy, +2 db egyszemélyes fotelágy, külön kérhető kisággyal Fürdőszoba: fürdőkáddal, mosógéppel, különálló mosdóval Nappali: két db 2 személyes kanapéágy, TV-vel Látnivalók a közelben: Festetics kastély 400 méter Főtér 300 méter Helikon park 700 méter Strand 1500 méter Színház 300 méter Hévíz 6 km

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Kutya bevihető (fizetős)
2 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA19014125


előzőkövetkező