Piroska Apartman, 1 apartman 6 férőhely

A Piroska Apartman Keszthely központjában, egy percre a gyönyörű Fő tértől található, rendkívül csendes, nyugodt környezetben, a kéktúra útvonalán. A híres középkori Plébánia templom, a Sétálóutca, a világhírű Festetics Kastély, a Balatoni Múzeum, Balaton Színház, számos egyéb múzeum, kiállítás, gyalog 1 - 5 percre .

Szintén a közelben található számos étterem, söröző, pizzéria, kávézó, cukrászda, reggeliző hely és a rendkívül népszerű kézműves piac. A Spar bevásárló központ gyalogosan 10 perc, a többi nagy bevásárlóközpont (Tesco, Lidl, Penny Marcet, Aldi, Mc Donalds, Interspar, Top Shop, Alpha Park) 1 km- es körzetben találhatók. 10 perc gyalog a vasútállomás és a buszmegálló.

Néhány perc alatt lejuthatunk az ősi Helikon parkba, a Balatonpartra, a Balatonpart szórakoztató központjára apavilonsorra és a fiatalok kedvencének számító Viviéra Beachre, ahol a legjobb bárok és discók várják a látogatókat, valamint a hajóállomásra és a városi strandra. A keszthelyi Fő tér egész évben számos koncert, rendezvény, sportesemény helyszíne.

A Balaton körüli kerékpárút, az apartmantól egy perc távolságra található. A busz megálló közelsége miatt 15 perc alatt elérhető Hévíz világhírű fürdőtava. Túrázási lehetőség 3 km távolságra. Az Apartman külön, önálló épületben foglal helyet, területe 80 négyzetméter.

Az egész házban wifi szolgáltatás elérhető. Két szintje van, az alsó szinten található a fürdőszoba, tusolóval, mosdóval, WC-vel. Szintén a földszinten van az amerikai konyhás társalgó és egy személy részére alvási lehetőség. A gyönyörű falépcsőn juthatunk a felső szintre, ahol 2 hálószoba található.

A Kék-szoba: franciaággyal, szimpla ággyal, légkondicionálóval, síkképernyős televízióval.A Galéria-szoba: francia ággyal, nagy síkképernyős televízióval. A berendezés modern és ízléses. A konyha felszereltsége: ebédlőasztal négy székkel, mosogató, két lapos beépített villanytűzhely, hűtőszekrény, kávé és teafőzőgép, kenyérpirító, mikrohullámú sütő.

A fürdőszobában, hajszárító, vasaló is található. Parkolási lehetőség a ház előtt (egy autó parkolása benne van az árban ). Az Apartman alkalmilag, 1-2 éjszakára vagy hosszabb távra is kivehető. Az ár bruttó és az idegenforgalmi adót (450 Ft/ fő/ éjszaka) nem tartalmazza.

Téli időszak (fűtés esetén): Kérjen egyedi ajánlatot. Az árak minden esetben tartalmazzák a végtakarítás költségeit, a törülköző és alapvető higiéniai eszközöket is.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA20013785


előzőkövetkező