Belvárosi Apartman, 2 apartman 9 férőhely

Keszthelyen a belváros szívében találhatók apartmanjaink: egy kétszobás, 80 m2-es és egy egyszobás, 50 m2-es apartman egy nagy családi ház földszintjén, mely kerttel kapcsolatos. A családi ház emeletén lakunk mi, ami lehetőséget biztosít a közvetlen kapcsolattartásra, segítségnyújtásra.

Minden évben áprilistól október közepéig van lehetőség nálunk szállást foglalni. A szálláshelytől tíz percre van a Festetics-kastély és több múzeum, a Fő tér, illetve a Sétáló utcai kiesebb boltok, éttermek, Spar bevásárló udvar és Coop bolt. A Balaton part 20 perc sétával, a távolsági buszmegálló 10 perc gyaloglással elérhető (Bercsényi utca).

Keszthelyen, egyedülálló módon együtt van minden, ami egy kellemes nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz szükséges. Hévíz, Európa legnagyobb gyógyhatású melegvízű tavával 6 km-re van tőlünk, így a gyógyulni vágyóknak további lehetőséget kínál a testi-lelki felüdüléshez. A háromnál több éjszakát itt töltő vendégeknek kedvezményt adunk.

Az 50 m2-es, egyszobás apartmanunk egy nagy szobából, egy kicsi, de jól felszerelt (elektromos dupla főzőlap, mikró, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító) konyhából, egy tusolós fürdőszobából és egy tágas előtérből áll, ahol három fő kényelemesen étkezhet. A szobában egy franciaágy (szétválasztható) és egy fotelágy biztosítja a kényelmes alvást.

Az apartmanban tv és ingyenes WI-FI is van. A kétszobás, 80 m2-es apartmanunk két külön bejáratú szobával, konyhával, étkezővel, fürdőszobával (kád és zuhanyzó) és egy plusz WC-vel rendelkezik. 4 fő kényelmes pihenését biztosítja, de további két fő elhelyezését is meg tudjuk oldani a galériás hálószobában, matracokon.

Az apartman konyhája jól felszerelt (mikró, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, villanytűzhely, nagy hűtőszekrény). A nappali szobában kábel tv, az egész apartmanban ingyenes WI-FI használata lehetséges. Az épület mögötti kertben lehetőség van pihenésre, napozásra a városközponti elhelyezkedés ellenére.

Bicikliseket is szívesen fogadunk, akár egy éjszakára is. Parkolás a ház előtt lehetséges, de egyeztetés esetén az udvarra is be lehet állni az autóval. Kérjük tisztelt vendégeinket, vegyék figyelembe, hogy lakásinkban nem lehet dohányozni. Az udvaron, valamint a szabadban természetesen igen, ehhez biztosítunk hamutálat is.

Köszönjük megértésüket. A város több olyan vonzerőt egyesít magában, melyek külön-külön is érdemesek a látogatásra: színvonalas strandok, játszóterek, izgalmas múzeumok, gazdag kultúrtörténeti látnivalók és patinás városkép, változatos természeti környezet és pazar programkínálat (Országos Kéktúra, Balaton körüli bicikliút, Kis-Balaton, Hévíz, Kehidakustány, Szigliget, Zalaszántó; Geocache, Kalandparkok (Gyenesdiás, Rezi, Zalaszabar)).

Keszthely a múzeumok városa is. Legismertebb és legkedveltebb a Festetics-kastély, az ország egyik legigényesebben helyreállított és berendezett, Európa szerte jól ismert palotája. A Festeticsek emléke ma is élénken él a városban.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: április 7. - október 15.
2 apartman, 9 férőhely
NTAK azonosító: MA20001232


előzőkövetkező