Kismadár Vendégház, 2 szoba 2 férőhely

Felsőörs szívében, a Balatontól pár kilométerre, magával ragadó természeti környezetben, hatalmas kert ölelésében található a Kismadár vendégház. A falu központjában, de mégis nyugodt és védett környezetben várja a pihenni vágyókat. A ház belső elosztása miatt, - a nappaliból nyílik a fürdőszoba - két felnőtt és maximum két gyermek elhelyezése biztosított, a hálóban egy 140x200-as franciaágyon, a nappaliban egy szintén 140x200-as kinyitható kanapén.

A fürdőszoba káddal rendelkezik, a konyha jól felszerelt. Hűtő, kenyérpirító, vízforraló, kotyogós kávéfőző, edények, lábasok állnak rendelkezésre. A vendégházban TV nincs, de van több száz könyv, CD és lemez, és természetesen CD lejátszó, erősítő, lemezjátszó, valamint társasjátékok, gyermekfoglalkoztatók.

A kertben bográcsozási és szalonnasütési lehetőség, kerti bútorok, függőágyak és nagy terasz. A kertben termő zöldségek és gyümölcsök a vendégek rendelkezésére állnak. A teljesség igénye nélkül a maguk érési idejében: málna, szeder, meggy, körte, barack, paradicsom, saláta, fűszer és teanövények.

Felsőörsről számtalan gyalogos és biciklis túraútvonal elérhető. Nem a nyüzsgő Balaton partján fekszik, de mégis 5 percre tőle. A Malom-völgy, a Miske tető, a Somlyó-hegyi kilátó, Csere-hegyi kilátó csak néhány az elérhető kirándulóhelyek közül. Kulturális programok is könnyen elérhetőek, hiszen a helyi kínálaton kívül Balatonfüred és Veszprém, Európa Kulturális Fővárosa 2023 is 15 perces távolságra vannak.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - október 1.
2 szoba, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA23061350


előzőkövetkező